Experitech
Image default
Winkelen

Red Rag schoenen

De eigenzinnige schoenen van met Red Rag

Maak kennis met Red Rag schoenen. Misschien niet zo bekend als Nike of Adidias, maar wel een trotse schoenenlabel van Nederlandse bodem. Sleutelwoorden van Rad Rag zijn No-nonsens, stoer, brutaal, authentiek, mooi door eenvoud maar met een ruw randje en verrassende materialen. Je raad het al, Red-Rag is bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden van de rest en en altijd op zoek zijn naar iets nieuws. Red Rag schoenendragers zijn trendbewust met een eigen robuuste en uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!

Shoes Made in Europe!

Geen productie in lage lonen landen of zelfs kinderarbeid. Draag je Red Rag schoenen, dan draag je schoenen die hier in Europa worden gemaakt door echte vakmensen. Om precies te zijn vindt onze productie plaats in Italië, Portugal en Spanje. Geen overzees wanpraktijken en misverstanden, maar duidelijke en eerlijke productie met een hoge mate van kwaliteitscontrole. En daar zijn we trots op!

Voor wie zijn Red Rag schoenen bedoeld

Red-Rag wordt gemaakt voor eigenzinnige, kleurrijke types en levensgenieters met een eigenwijze en prikkelende instelling. Sterke karakters die zich niets laten voorschrijven door trends. Ze zijn dol op onverwachte, ongekunstelde schoonheid en verrassend design. Als het om schoenen gaat kiezen ze voor authentieke, modieuze ontwerpen die met veel liefde gemaakt zijn.

Wist je dat Red-Rag sponsor is van het Nederlands Dames Handbalteam

Red-Rag voelt zich verbonden met deze prikkelende, eigenwijze en snelle sport die gepaard gaat met veel passie en dynamiek! Wij willen als Red-Rag deze sportieve, maar ook mode bewuste meiden helpen hun droom te realiseren! Deze dynamische sport verdient meer fans en middels een gedeelte sponsoring draagt Red-Rag daar een steentje aan bij.

Red Rag (dames) schoenen exclusief te bestellen bij Nijhof Schoenen

Nijhof Schoenen uit Hengelo(Ov) verkoopt de nieuwste collectie red rag damesschoenen via de webshop. Online bestellen in slechts paar kliks en veilig betalen met iDeal of creditcard. Voor vragen kun je gerust contact opnemen met onze winkel via 074-2914085.

NIEUW: Develab schoenen met hoge kortingen

Aanvullend op Red-Rag vind je ook in onze webshop Develab kinder schoenen voor hem en haar. Een mooie collectie met wisselende modellen voor jongens en meisjes. Bovendien soms regelmatig SALE tot wel 60% op de laatste maten.

Bestellen kan online via iDeal en Creditcard en bestellingen vanaf €99,95,- worden gratis verzonden in heel Nederland.

https://www.nijhofschoenen.nl/