Experitech
Image default
Electronica en Computers

DJI drone kopen: welke past bij jou?

Welke DJI drone past bij jou

Als je een beetje thuis bent in de wereld van de consumentendrones, dan weet je dat DJI een gewild merk is en niet voor niets jarenlang bovenaanstaat als leider in deze markt. Dit komt natuurlijk niet in de laatste plaats doordat DJI goede drones aflevert. Er zijn dan een aantal modellen zeer populair. Om een goede keuze te kunnen maken tussen de verschillende modellen die goed verkopen is het belangrijk om te weten wat elke drone aan specifieke kenmerken heeft. Dit maakt het makkelijker om de verschillen te zien en de juiste te kiezen. Er zijn dan drie drones die er bovenuit steken als het om DJI gaat.

 

Kiezen voor de DJI Spark

Er is één hele belangrijke reden om te kiezen voor de Spark. Deze drone is namelijk geschikt wanneer je net begint, maar ook als je al wat meer ervaring met het vliegen met de toestellen hebt. Dit is een goede verklaring waarom de Spark breed aanspreekt onder drone-enthousiastelingen. Eén van de meest aansprekende kenmerken van dit apparaat is de manier waarop hij bestuurd kan worden. Het intelligente controlesysteem maakt het stukken gemakkelijker om de kunst onder de knie te krijgen en er veel plezier aan te beleven. Daarnaast is hij niet groot en dus beter te hanteren.

 

Kiezen voor de DJI Phantom 4 Pro V2.0

Een iets uitgebreidere variant is de DJI Phantom 4 Pro. Deze drone met camera is dan ook een goede keuze als je al wat verder bent in het leren omgaan met een drone. Je kunt namelijk ook dit toestel op een soepele manier besturen. Daarnaast kan met dit model ook meer worden gedaan op het gebied van fotografie en film. Dit is immers voor heel veel liefhebbers van het vliegen met drones een belangrijke voorwaarde. Zeker ook omdat hij zelfs tot op vier kilometer afstand nog goed te besturen is, kan er veel bereikt worden met dit toestel.

 

Kiezen voor de DJI Mavic 2 Pro

De meest professionele drone onder de drie populairste modellen van DJI is de Mavic Pro. Deze drone zit al zeer dicht tegen de professionele drones die door organisaties en instellingen als bijvoorbeeld het leger worden gebruikt. Hij is dan ook zeer sterk en stevig en gaat in alle opzichten net een stap verder dan de andere twee modellen op deze lijst. De Mavic wordt door velen gezien als een echte goede keuze wanneer het vliegen met drones een tweede natuur is geworden en men de hobby echt goed onder de knie heeft. De Mavic maakt het dan nog leuker.

https://www.dronekiezer.nl/drones/