Experitech
Image default
Woning en Tuin

De nieuwste cv-ketel van remeha

De remeha tzerra ace 39c cw5 is een compacte cv-ketel. Deze cv-ketel is een prima toepassing wanneer u graag dagelijks gebruik maakt van uw stortdouche.

Deze cv-ketel is compact van formaat zodat deze cv-ketel niet veel ruimte inneemt. Daarnaast is de remeha tzerra ace 39c cw5 een combiketel die geen moeite heeft met het leveren van een grote hoeveelheid warm water. Daarnaast verbruikt deze cv-ketel alleen gas op het moment dat u hem gebruikt. In deze cv-ketel zit geen boiler ingebouwd zodat de cv-ketel niet een hele dag bezig met het op temperatuur brengen van het water. Wanneer u op zoek bent naar een energiebesparende cv-ketel, dan is de remeha tzerra ace 39c cw5 kopen zeker het overwegen waard.

De remeha tzerra ace 39c cw5 kopen is aan te bevelen op het moment dat u op zoek bent naar een nieuwe energiezuinige cv-ketel. Deze cv-ketel beschikt over een uitgebreid bedieningspaneel welke eenvoudig te bedienen is. Je kunt met één druk op de knop gemakkelijk de status van je cv-ketel raadplegen. Daarnaast is deze cv-ketel voorbereid op de digitaliserende wereld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een slimme thermostaat aan deze cv-ketel te koppelen. Hierdoor kun je op afstand je cv-ketel inschakelen zodat het in je woning behaaglijk warm is op het moment dat je thuis komt. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de remeha tzerra ace 39c cw5 uit te breiden met een automatische vulrichting. Hierdoor wordt je cv-ketel automatisch bijgevuld. Door het aanschaffen van deze nieuwe cv-ketel van remeha bent u niet alleen van alle gemakken voorzien, maar bespaart u eveneens op uw vaste lasten.

https://www.installatievakwinkel.nl/remeha/tzerra-ace