Experitech
Image default
Woning en Tuin

Een buitenschilderij van de allerbeste kwaliteit

Plaats je een buitenschilderij van tuinposter.nl, dan sta je ongetwijfeld versteld van het resultaat. Heb je ook een lelijke, betonnen tuinmuur aan je terras? Of ben je ook omringd door saaie schuttingen in je tuin? Dan vormen onze posters gegarandeerd een onderhoudsvriendelijke oplossing met een magnifiek eindresultaat!

 

Onze buitenschilderijen geven weersomstandigheden geen kans

Onze posters zijn heel geschikt voor buiten, aangezien ze bestand zijn tegen om het even welk weer. Hagel, sneeuw, wind, regen, vorst, hitte, noem maar op: je foto blijft tot in de puntjes optimaal bewaard, dankzij het weerbestendig materiaal waarop het wordt geprint. Het buitenschilderij wordt namelijk overgoten met een speciaal ontworpen coating, die je de volgende zaken garandeert:

  • Waterbestendigheid
  • Uv-resistentie
  • Gegarandeerd kleurbehoud

 

Buitenschilderijen op maat van je persoonlijkheid en budget

Een tuinposter klinkt heel chique en stijlvol en je hebt gelijk, dat is het ook! Wat het niet is, is een buitensporige aankoop. Onze muurposters zijn namelijk verkrijgbaar aan aantrekkelijke prijzen, zodat iedereen ervan kan genieten. En bij tuinposter.nl ben je niet alleen aan het juiste adres voor puur plezier, maar ook voor maatwerk van de hoogste plank.

Zo kan je niet alleen kiezen in welk formaat en uitsnede je je buitenschilderij wilt, maar ook wat erop komt te staan bepaal je helemaal zelf. In onze ruime fotodatabase kan je terecht voor tal van mogelijkheden, gaande van sprankelende watervallen en fonteinen tot golvende woestijnen en zeeën. Verkies je een foto van jezelf, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je kinderen en huisdieren in het groot? Een vakantieherinnering voorgoed op een doek? Het is allemaal mogelijk bij tuinposter.nl!

 

Buitenschilderij van topkwaliteit? Die vind je alleen bij tuinposter.nl!

Wanneer je een buitenschilderij bestelt bij tuinposter.nl, ben je verzekerd van een hoogstaande kwaliteit zonder je spaarcenten te hoeven plunderen. En niet alleen onze prijskwaliteitsverhouding zit goed, maar ook onze klantenservice. Bestel je een van onze tuinposters, dan zit je immers goed voor een snelle dienstverlening en een jarenlange garantie!

Ben je nieuwsgierig naar meer? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie over onze werking, prijzen en producten. Via ons online contactformulier kan je ons altijd bereiken voor al je vragen, maar kan je ook een gratis prijsofferte bekomen op maat van je persoonlijke wensen en budget. Alvast tot snel!

http://www.tuinposter.nl/