Experitech
Image default
Woning en Tuin

Woning leegruimen? Inboedelopruimen.com

Het overlijden van een familielid, vriend of kennis is een ingrijpende, emotionele gebeurtenis. Uw hoofd staat dan niet naar het ontruimen en afvoeren van de resterende spullen in de woning. Inboedelopruimen.com is uw betrouwbare en voordelige partner bij het opruimen van de inboedel en het ontruimen en bezemschoon opleveren van de woning. Ook in geval deze snel vóór een specifieke verkoopdeadline leeg moet zijn.

Professionele en discrete woningontruiming

Inboedelopruimen.com is gespecialiseerd in het op professionele en discrete wijze opruimen van de inboedel en vrijmaken van het huis, zodat deze bezemschoon is voor de woningbouwvereniging of de zorgorganisatie, dan wel verkoop klaar is voor de verkopende makelaar. Uiteraard wordt u eerst in de gelegenheid gesteld om de waardevolle spullen en goederen met emotionele waarde te selecteren en mee te nemen.

Ook kleine reparatiewerkzaamheden uitgevoerd

Wilt u dat wij uw eigen huis, huurwoning of appartement verkoopklaar maken? Dat spreekt voor zich. De woningontruiming is compleet. Niet alleen de inboedel, maar ook de vitrage en rails, gordijnen en vloerbedekking worden verwijderd en de verlichting in huis wordt gedemonteerd en afgevoerd. De woning wordt zoveel mogelijk in originele staat teruggebracht. Dat betekent dat er lichte reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het vullen van gaatjes in het plafond en de muren. Laat u informeren over de mogelijkheden van het inboedel opruimen en ontruimen van de woning. Of vraag direct een offerte op. Inboedelopruimen.com is alle dagen van de week – ook in het weekend en ’s avonds – telefonisch bereikbaar via 06 – 42 42 07 10. U kunt ook een e-mail sturen of gebruikmaken van het contactformulier op de website. U krijgt snel antwoord.

 

http://www.inboedelopruimen.com/