Experitech
Image default
Auto

Fiat bedrijfswagen

Geschiedenis van Fiat als betrouwbare auto

In 1900 werd er een fabriek gebouwd in Corso Dante (Italië) . Hier werd de eerste Fiat geproduceerd. FIAT staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. In de begintijden had FIAT 150 werknemers in dienst. Deze werknemers produceerde in 1900 24 Fiat auto’s. Deze eerste auto’s werden gebruikt om een beetje naamsbekendheid op te bouwen. Ze deden mee aan verschillende races en waren daar succesvol in. Na dit succes begon Fiat internationaal te verkopen.

Het viel Fiat op dat de auto’s van Fiat erg gewild waren in Amerika en namen daarom deze kans om in 1908 Fiat Automobile Co. Op te richten en te vestigen in Amerika. Na deze succesvolle explosie op de automarkt begon Fiat ook andere modellen auto’s te experimenten. Zo heb je Fiat bedrijfswagens, scheepsmotoren, vrachtwagens en trams. Dit waren allemaal succesvolle ideeën. In het volgende kopje zullen we uitleggen welke Fiat bedrijfswagens nou geschikt zijn voor jouw bedrijf.

 

 

Welke Fiat is het best als bedrijfswagen?

Fiat heeft veel opties als het gaat om bedrijfswagens. Zo heb je de Fiat Fiorino. Deze Fiat is niet al te groot maar heeft alsnog een ruime laadruimte in de achterkant van de auto. Mocht je toch opzoek zijn naar een wat grote laadruimte, dan valt het aan te raden om voor de Fiat Talento te gaan. Deze Fiat heeft een laadlengte tot 3,35 meter, en een laadvolume tot 8,6m³.

De Fiat Doblò zit tussen de Fiat Fiorine en de Fiat Talento in qua laadvolume. De Fiat Doblò heeft namelijk 5,4m³ laadvolume. Mocht je personen moeten vervoeren is het aan te raden om voor de Fiat Ducato te gaan. Hier passen namelijk 9 personen in. Deze Fiat bied ook een leeslampje en een luchtrooster voor elke zitplaats aan. Uiteindelijk ligt het aan het soort bedrijf welke Fiat bedrijfswagens het bedrijf gaat gebruiken.

https://www.jelletalsma.nl/fiat-bedrijfswagens/