Experitech

Op zoek naar een Truckwash in omgeving Roosendaal en Riland?

Ben je op zoek naar een speciale wasstraat voor truckwash, het liefst één die op de route van de A58, A17 en A4 ligt? Neem de afslag naar TruckWash 1. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en Rilland. Je kan van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Onze truckwash in Rilland is de tweede locatie van Truckwash 1, geopend sinds 2016 en bevindt zich naast de a58 bij afslag 31.

Bij onze wasstraat kan je altijd een klantvriendelijke service verwachten. Iedere vrachtwagen is in goede handen, omdat we elke truck verzorgen met de grootste zorg. Terwijl wij de truck onder handen nemen kan je in onze kantine wachten met een lekkere bak koffie.

Je kan bij Truckwash 1 ook terecht voor aanhangwagen verhuur

Heb je tijdelijk een aanhangwagen nodig voor het droog vervoeren van jouw goederen voor bijvoorbeeld een verhuizing? Dan kan je een aanhangwagen in Roosendaal huren. Deze gesloten aanhangwagens verhuren we alleen bij onze locatie in Roosendaal dus niet in Rilland. Je kan eenvoudig huren. Dit doe je door te bellen met onze medewerkers of het contactformulier op onze website in te vullen. Na de reservering kan je de aanhangwagen ophalen op de afgesproken datum. Voor het rijden van een aanhangwagen dien je in het bezit te zijn van een witte kentekenplaat. Deze is te bestellen bij alle autospeciaalzaken. Het aanvragen van een witte kentekenplaat is niet duur en is in enkele minuten geregeld.

https://www.truckwash1.nl/