Experitech
Image default
Auto

Bij 123 Theorie haal je snel je auto theorie!

Je theorie in 1 dag halen, sta jij daar voor open? Je kunt je vandaag nog online aanmelden voor deze spoedcursus. De leslokalen van 123 Theorie zitten verspreid over het hele land, dus zeker ook bij jou in de buurt. Stel je woont in Utrecht en je wilt zo snel mogelijk starten. Klik dan op ‘cursusdata’ en er verschijnt een lijst met dagen waarop je de 123 Theorie-cursus kunt volgen. Per dag zie je staan hoeveel plekken er nog vrij zijn.

We raden je aan niet te lang te wachten met inschrijven, want het zit snel vol. Heb je je opgegeven dan krijg je direct een bevestiging met belangrijke aanvullende gegevens. Zoals het adres en het tijdstip waarop je verwacht wordt. De cursusdagen beginnen vroeg in de ochtend. Er is ruim de tijd om je goed voor te bereiden op het examen dat in de middag plaatsvindt. De docenten leggen verkeersregels uit, lichten verkeersborden toe en geven je natuurlijk de gelegenheid vragen te stellen. Ook zul je oefenen met echte examenvragen.

Van Amsterdam tot Den Haag

De theoriecursus in Amsterdam van 123 Theorie is enorm populair. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het hoge slagingspercentage. Iedereen maakt een eerlijke kans om in 1 dag en in 1 keer het theoriecertificaat te halen. Ook jongens en meiden die het moeilijk vinden zich te concentreren of die moeite hebben met leren. En ben je dyslectisch, heb je ADHD of faalangst? Geen probleem, ook jij zult slagen bij 123 Theorie.

Bij verkeersinzicht komt veel aan op logisch nadenken en precies dat wordt je geleerd. Je krijgt ezelsbruggetjes voor moeilijke zaken. Ook krijg je tips om niet in zogenoemde instinkers te trappen. Ben je geïnteresseerd in deze theoriecursus? Op de site vind je alle informatie! Wil je een persoonlijk antwoord op je vraag, dan kun je bellen met 085 060 1230 of appen naar 0629 99 99 62.

https://www.123-theorie.nl/