Experitech
Image default
Beauty en verzorging

De bekende herenkapper in Arnhem helpt je graag

Ben je op zoek naar een nieuwe stijl voor je haar als man? Kom dan zeker eens langs bij de creatieve herenkapper in Arnhem. Hier werken allemaal kappers die goed weten wat er momenteel allemaal een trend is op het gebied van haarmode en kunnen je daarom goede adviezen geven over eventueel nieuwe kapsels die goed bij jou passen. Omdat je soms al te lang met eenzelfde kapsel loopt, wil je misschien een keer iets anders, maar weet je niet goed waar je voor moet gaan. Je kunt dan kiezen voor een eigen blik op het internet naar kapsels die jou wel leuk lijken, maar door samen met de experts te kijken naar alles wat er mogelijk is met jouw haar, kom je snel tot een kapsel die goed bij jou aansluit, niet alleen bij jouw gezicht, maar ook bij jou als een persoon. De herenkapper in Arnhem heeft veel ervaring in het knippen van mannen en weten daarom goed waar er op moet worden gelet. 

Hoe werkt het?

Je komt binnen in de salon van de herenkapper in Arnhem en je wordt altijd van harte welkom geheten. Je jas wordt voor je aangenomen en je zal een kopje koffie of thee krijgen aangeboden. Je kunt daarna plaatsnemen in een van de stoelen die daarvoor zijn bedoeld, een zogeheten kappersstoel. Je geeft dan de wensen die je zelf hebt door of gaat samen met de kapper in gesprek om te kijken wat er mooi is bij jou. Ook liggen er in de salon van de herenkapper in Arnhem allemaal magazines van herenbladen waar je lekker in kunt kijken op zoek naar een passend kapsel. 

Impressies

Je kunt ook op de website van de herenkapper in Arnhem kijken naar impressies van andere kapsels die als zijn geknipt door deze kappers. Misschien zie je er wel een coupe bij zitten die ook goed bij jou past en kan je dit aan hen aangeven. Ze hebben deze kapsels al een keer eerder geknipt en kunnen dit zo voor jou ook doen.