Experitech
Image default
Bedrijven

De geruchten over de Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Het is bijna zo ver. Op 5 augustus gaat Samsung eindelijk de langverwachte Samsung Galaxy Note 20 Ultra presenteren. Dit is belangrijke moment zal veel kijkers trekken omdat we al heel lang wachten op een opvolger. Tijdens deze presentatie wordt er verwacht dat we meer inzicht krijgen over eventuele prijs, specificaties en een release datum van het toestel. In deze korte blog geven we je enkele geruchten over deze nieuwe flagship topper weer.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra-geruchten

Normaal gesproken geeft Samsung een grote en interactieve show om haar nieuwe krachtige vlaggenschepen te onthullen. Dat is deze keer helaas niet mogelijk en dat heeft alles te maken met Covid-19. Er si daarom gekozen om een online presentatie te organiseren en deze te streamen.

De Note 20 serie bestaat uit 3 modellen

De Note 10 serie bestond uit twee modellen, bestaande uit de Galaxy note 10 en de Galaxy Note 10 Plus. De opvolger van de S10 sloeg meteen meerdere nummers over en ging meteen door naar nummer 20. We verwachten dan ook dat dit gaat gebeuren bij de Samsung Glaxy Note 20. De opbouw is ziet er dan als volgt uit: Het goedkoopste en minst krachtige model wordt de Note 20, Hierna zal er weer gebruik worden gemaakt van een Note 20 Plus, en daarnaast een Note 20 Ultra. De beste specificaties zul je krijgen bij de aanschaf van het nieuwste model, de Galaxy Note 20 Ultra.

De nieuwe camera’s van de Note 20 Ultra

Op het gebied van camera’s gaat de Galaxy Note 20 dezelfde route achterna als de Galaxy S20, aldus geruchten. Dit houdt in dat het instapmodel drie sensoren krijgt. De Plus- en Ultra-variant krijgen daar nog een vierde camera bij. De specifieke cameraresoluties van de reguliere Note 20 zijn nog niet bekend.

Volgens telecominsider Ice Universe  krijgen de Note 20 Plus en Note 20 Ultra  vier camera’s op de achterkant. de hoofdcamera, die bestaat uit 108 megapixel, zou worden bijgestaan door een 13 megapixel-telelens om in te zoomen en een groothoeklens van 12 megapixel voor je groepfoto’s. de speciale focussensor zal het kwartet compleet maken en zorgen dat de camera snel scherp stelt.

Een telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Je wilt je nieuwe telefoon natuurlijk zoveel mogelijk beschermen tegen val en stootschade. Dit zal daarom ook een top prioriteit zijn bij de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Een Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesje , is hier natuurlijk een vereiste bij. Op dit moment zijn er nog weinig hoesjes voor deze telefoon te vinden. Echter, zal dit binnen kort snel veranderen.

https://www.telefoonhoesje.nl/Samsung-Galaxy-Note-20-Ultra-Hoesjes