Experitech
Image default
Huishoudelijk

Een bijzonder interieur maak je met de taatsdeur

Maak jij je interieur ook nog mooier met de taatsdeur? Wanneer een huis wordt ingericht wordt er vaak op veel zaken gericht, zoals de kleuren die op de muur moet worden gesmeerd, de kleur en het soort vloer dat wordt gelegd en de raamdecoratie die het huis wat extra aankleding moet geven. Ook wordt er vaak veel aandacht besteed aan het uitzoeken van leuke accessoires en planten, maar heb je er ook aan gedacht om een groot element in je huis te plaatsen zodat je interieur in een klap veranderd en je al die accessoires niet eens meer nodig hebt? Waarschijnlijk heb je nog nooit van een taatsdeur gehoord, maar het is zeer interessant om je hier eens in te gaan verdiepen als je ook iets mist in je interieur en hier verandering in wil aanbrengen.

 

Compleet maken

Met de taatsdeur maak je jouw woning juist compleet. Je kunt vaak kiezen uit veel deuren in een woning en vaak zit er ook al een standaard deur in de woning verwerkt. Een deur wordt meestal gezien als een functioneel product in je woning, je moet deze immers altijd hebben, maar er wordt niet nagedacht over de diverse opties die er zijn met betrekking tot deuren. Een taatsdeur is een deur met een speciale gebruiksaanwijzing, maar waardoor het wel er uniek is. Het draait namelijk om de verticale as is en kan dus worden gezien als een soort van draaideur in je woning.

 

Draaipunt

Een taatsdeur is niet alleen ruimtebesparend, maar maakt het ook mogelijk om een speciaal effect in een ruimte te creëren dat niet veel anderen hebben. Het is een echte eyecatcher in je interieur. Het draaipunt van de taatsdeur zal zich aan de boven en onderkant van de deur bevinden en je kunt zelf kiezen op welk deel van de deur het draaipunt zal worden geplaatst.