Experitech
Image default
Bedrijven

Kies voor plinten op maat

Plinten op maat zijn dé afwerking van wand en vloer en daarom onmisbaar in ieder interieur. Plinten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, diktes en stijlen, zodat je altijd een plint kunt vinden die bij jouw interieur past! Je bestelt plinten per stuk of op maat: zo past het altijd! Bij ons  bedrijf kun je de plinten op maat niet alleen bestellen, je kunt ze ook gelijk laten leggen. Hierdoor is uw vloer binnen de kortste keren correct afgewerkt

De legservice bij plinten op maat

Wij zijn  uw specialist in het plaatsen van plinten op maat. De legservice van ons bestaat uit een professioneel team die hoogstaande kwaliteit afleveren. Het afwerken met plinten op maat is niet een grote klus en als de houten vloer laat leggen kunnen ze de plinten op mat gelijk meenemen in deze klus Wanneer u uw plinten op maat laat plaatsen door ons weet u zeker dat alles goed komt. Uiteraard in deze tijden worden er veel nieuwbouwhuizen in en buiten de steden gebouwd. Ook voor deze mensen komen wij graag in actie. Is uw vloer net opgeleverd of staat deze in de planning om opgeleverd te worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen niet alleen u helpen met de plinten op maat maar kunnen ook een vloer leggen. Wij kunnen een mooie offerte maken naar aanleiding van uw wensen en leggen graag de plinten op maat om zo de vloer de juiste afwerking te geven.

Wij zijn wij?

Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten bewijzen ons superieur vakmanschap, ons aandacht voor detail en onze eerlijkheid en integriteit. Vraag gerust naar onze lijst met referenties. Zo hebben wij diverse klussen door het gehele land uitgevoerd. Uiteraard spreken onze projecten voor zichzelf. Wilt u meer weten over de projectprijzen van nu? Bel of mail gerust om hierover meer informatie te krijgen.