Experitech
Image default
Architectuur

Een bouwkundige tekenaar inhuren voor bedrijf

Een bouwkundige tekenaar inhuren is handig als je een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand wilt gaan laten bouwen. Het is iets  waarbij de veel geld wordt besteedt en waar je voor langere tijd een contract aangaat. Dat kan als je ons als bouwtechnisch tekenbureau inhuurt. Wij tekenen voor architecten, soms onder naam van het bureau, en voor aannemers, ontwikkelaars en particulieren. Naast het leveren van de bouwtechnische tekeningen richten we ons daarnaast ook op advies en begeleiding bij een bouwproject. Wij kunnen het gehele traject, vanaf de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke oplevering van uw bouwproject, verzorgen.

Het inschakelen van een bouwtechnische tekenbureau

Wij leveren onze diensten van ons bouwtechnisch tekenbureau aan zowel particulieren als architecten. Zo kunnen wij uw bouw- of verbouwplannen uitwerken van ontwerpschetsen tot bestektekeningen en de uiteindelijke werktekeningen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en uw bouwbudget. Ons bouwtechnisch tekenbureau heeft al voor diverse opdrachtgevers en architectenbureaus bestek- en werktekeningen aangeleverd. Wij hebben een uitgebreide portefeuille en voorbeelden van tekeningen van door ons uitgevoerde projecten, waaronder plattegronden, gevels en doorsneden.

Klant is koning

Wij van bouwtechnisch tekenbureau verzorgen het ontwerp en de uitwerking van bouwplannen voor de omgevingsvergunning. Tevens controleren wij de kwaliteit en voortgang op de bouwplaats zelf. Dit doen wij voor woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten, zowel nieuwbouw als herbestemming, verbouwingen en uitbreidingen. Hierbij is de klant koning. Wat zijn uw wensen, welke ruimten zijn er nodig en hoe groot moeten deze ruimten zijn? Wat voor uitstraling zoekt u? Uw wensen worden verwoord in een document welke de basis is voor de verdere bouwkundige uitwerking. Heeft u nog vragen over ons bouwtechnisch tekenbureau of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons. U kunt een informatie aanvraag doen via onze website of u kunt telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.