Experitech
Image default
Eten en drinken

Volledig verzorgde catering voor bedrijven

Catering

Misschien heeft u nog nooit gebruik gemaakt van catering en weet u niet precies wat dit inhoudt. Dan is het goed om er eens wat over te lezen, want het kan u op een dag wel eens van pas komen! http://www.wellingcatering.nl/catering-nijmegen is het laten verzorgen van hapjes, drankjes, maaltijden, koffietafels, lunches e.d. bij u thuis of op uw bedrijf of sportvereniging. Vooral als er wat te vieren valt is het inschakelen van een cateraar een goede zet. Hij neemt u alles uit handen en u hoeft alleen maar met uw gasten te genieten van het feest. 

Waarom uitbesteden

Het zijn zowel praktische zaken als het gemak dat u heeft bij het uitbesteden van de horeca tijdens een feest of bijeenkomst. Misschien heeft u genoeg ruimte op uw locatie om een feest te geven. Maar heeft u ook genoeg glazen, kopjes, borden, bestek, stoelen e.d.? Heeft u een keukenvoorziening van waaruit u alles kunt klaarmaken? Heeft u er de mensen voor die uw gasten bedienen? Tijd en energie voor de boodschappen en andere organisatorische zaken? Dat is dus het gemak van catering. U hoeft nauwelijks iets te doen, uw gasten worden in de watten gelegd door een goede cateraar.

De afterparty

Een cateraar kan ook vaak andere zaken voor u regelen, zoals de muziek, een springkussen of een rode loper voor de eregast. Bovendien heeft een goede cateraar vaak zaken te huur die u uitstekend van pas kunnen komen, zoals statafels, parasols, een tent voor dreigend slecht weer. Allemaal zaken die in een mum van tijd bij uw cateraar geregeld kunnen worden. En dan is het succesvolle feest afgelopen en maakt u de schade op: overal flessen, serviesgoed, vieze schalen. In veel gevallen zorgt de cateringservice voor de afwas. Zij komen alles weer ophalen en nemen alle schoonmaak van hun materialen voor eigen rekening. Een dát is gemak!

http://www.wellingcatering.nl