Experitech
Image default
Gezondheid

Bioresonantie inzetten om van uw pijn af te komen

Bioresonantie behandeling

Als u gezondheidsklachten heeft en niet weet waardoor dit komt, is een bioresonantie behandeling misschien iets voor u. Een bioresonantie behandeling is een behandeling waarbij wordt getest wat voor ziekmakende invloeden en oorzaken kunnen liggen aan iemand die ziek is geworden. Hierbij kunt u denken aan bacterien, parasieten, schimmels, aan de stofwisseling en voeding. Het uiteindelijke doel van de behandeling is om ziekmakende invloeden uit te schakelen en het activeren van de zelf genezende kracht van het lichaam.

Wanneer is de behandeling mogelijk?

Een bioresonantie behandeling is bij vele verschijnselen uit te voeren. Voorbeelden hier van zijn maag- en darmklachten, reumatische klachten, stress, vermoeidheid en gewrichtsklachten. Daarnaast kunt u gebruik maken van de therapie als u wilt stoppen met roken en andere verslavingen. Ook als u wilt afvallen is dit allemaal mogelijk.

Hoe werkt het?

Bioresonantie behandeling wordt uitgevoerd door middel van het BICOM. Dit staat voor het bioresonantie apparaat. U kunt u voorstellen dat het eerste consult (of behandeling) langer duurt dan het vervolg. Dit is natuurlijk zo omdat er eerst kennis gemaakt moet worden, een basisschets moet worden gemaakt en er wordt uitgelegd wat de behandeling inhoud. De volgende behandeling duren zo ongeveer een uur. Wat gebeurt er in zo’n behandeling? Er wordt met een specifieke, pijnloze test uitgezocht of er bijvoorbeeld bepaalde organen zijn verzwakt, een allergie aanwezig is en of er gifstoffen aanwezig zijn. Daarnaast kan er door middel van de test gezien worden naar de voeding, supplementen of medicijnen die een positief effect kunnen hebben op de lichamelijke gesteldheid. Dit kan natuurlijk ook een negatief effect hebben. Na de test wordt er een behandelplan opgesteld. De behandeling zelf gaat als volgt te werk. Er worden namelijk elektroden op het lichaam geplaatst, waarna u kunt ontspannen.

In contact komen

Via het online web is het eenvoudig om in contact te komen om de behandeling te starten. Het is echter heel belangrijk om er op te letten dat u een betrouwbaar en goede website vind, waar u mee in zee kunt gaan. Het gaat namelijk om een medische behandeling waarbij u ook medische gegevens aan het bedrijf geeft, u wilt dan dus niet dat het voor verkeerde doeleinden wordt gebruikt. Een goede raad is om alles goed uit te zoeken en het bedrijf te kiezen waar u het fijnste gevoel bij heeft.

 

https://www.tandartspraktijkdentia.nl/