Experitech
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga jij de uitdaging aan bij de escape room in Eibergen?

Ben je een echte challenger? En houd je van uitdagingen? Dan ben je bij de escape room in Eibergen ongetwijfeld aan het juiste adres. Een leuk uitje met het bedrijf, met je vriendengroep of ga je met je partner de uitdaging aan om je te laten opsluiten ineen ruimte die je moet zien te verlaten door vragen of opdrachten te beantwoorden en uit te voeren? Veel spanning en sensatie zal je zeker weten vinden bij de escape room in Eibergen. Dus als je hiervan houdt is dit een unieke ervaring die je zeker eens in je leven moet hebben meegemaakt. Het concept wordt steeds bekender en de escape rooms duiken overal ter wereld op. Jij wil deze kans toch niet missen? 

Vloek opheffen in de escape room

Het gaat er bij de escape room in Eibergen om dat je een vloek gaat opheffen. De vloek werd ruim tweehonderd jaar geleden bedacht en deze moet jij gaan opheffen tijdens jouw tocht door de verschillende ruimtes bij de escape room in Eibergen. Stel je eigen team samen en ga aan de slag om de neergezette vloek die al jaren bestaat op te heffen. Je maakt moeilijke puzzels en voert opdrachten uit die je nog nooit eerder hebt gedaan om de kamer te verlaten. Kan jij binnen een uur weer buiten staan? Probeer het nu bij de escape room in Eibergen! 

Tof verjaardagsfeest voor kinderen

De is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar en je kunt hier ook naar toe wanneer je ouder bent. Het is een unieke escape room in Eibergen omdat de meeste alleen maar voor volwassenen zijn bedoeld. Wil je dus een keer een spannend verjaardagfeestje organiseren ne je vrienden en klasgenoten onder de indruk maken van jouw vette feest? Dan is de escape room in Eibergen zeker een goede keuze voor jou!