Experitech
Image default
Hobby en vrije tijd

Utopia afleveringen gemist, geen probleem!

Utopia

Dagelijks is Utopia te zien op SBS 6. Het reality programma draait inmiddels al 2 jaar op de buis. Vele duizenden mensen volgen de serie op de voet. 

Zelf kun je ook mee bepalen wie er de nieuwe inwoner wordt van utopia.

Stemmen op inwoners. 

Als je in het bezit bent van een Utopia paspoort dan kun je iedere 8 weken meestemmen op één van de 3 nieuwe kandidaten. De kandidaat met de meeste stemmen zal de nieuwe inwoner worden van Utopia.

Eliminatie

Per persoon hebben de inwoners van Utopia 3 stemmen. Zij kunnen hiermee bewoners nomineren om geëlimeneerd te worden. Zij kunnen dit doen door de stemmen te verdelen onder de bewoners. Wat ook mag is dat ze alle 3 de stemmen aan één bewoner geven. Aan het einde blijven de 2 kandidaten met de meeste stemmen over waaruit de bewoners kunnen kiezen wie er utopia moet verlaten. Tijdelijk krijgen de 2 kandidaten met de meeste stemmen een tijdelijk visum die slechts 4 dagen geldig is.


Utopia terug kijken

We zijn inmiddels al bijna 2 jaar verder met Utopia en er zijn al vele afleveringen geweest. Sinds dat het internet zo gegroeid is zijn er tal van websites waar je afleveringen terug kunt kijken. Zo kwamen we laatst de website Utopiagemist.net tegen. Hier kun je dagelijks afleveringen van Utopia terugkijken. 

Je kunt door de weeks dus gewoon een avondje weg. Het mooiste is dat jezelf kunt bepalen hoe en wanneer je een Utopia aflevering wilt gaan terugkijken. 

 

http://utopiagemist.net