Experitech
Image default
Marketing

Snel betere resultaten dankzij Your Business Online

Je wilt adverteren op LinkedIn en zoekt een betrouwbare partner? Your Business Online is een social media bureau dat Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter strategisch en slim inzet. Er is expertise qua verkoop, analyse, design, video, foto en tekst. Veel bedrijven zien hun cijfers verbeteren dankzij actuele online marketingstrategieën van Your Business Online. Enkele voorbeelden: dé webshop voor Scandinavische meubels en woonaccessoires Deens, sportschool Fit For Free, snoepwinkel Jamin, fietsenwinkel Halfords en groothandel Sligro.

Er is niet één tactiek die ingezet wordt. Afhankelijk van het product en/of de dienst wordt gekozen voor bepaalde aanpakken op specifieke online netwerken gericht op afgebakende doelgroepen. Er gaat dus onderzoek aan vooraf, waarbij onder meer de volgende vragen beantwoord worden:

· wat ga je de komende periode promoten?

· welke mensen wil je bereiken?

· wat zijn de huidige omzetcijfers en wat zijn de gewenste getallen?

Instagram voor bedrijven

Een trend om niet te missen is zakelijk gebruik van Instagram, oftewel Instagram voor bedrijven. Rond 80% van alle Instagram-gebruikers volgt naast familie en vrienden één of meer bedrijven. Mensen zijn nieuwsgierig en blijven graag op de hoogte. Van die nieuwe, hippe bar om de hoek waar ze laatst een topavond hadden. Van het geweldige hotel op de favoriete vakantiebestemming. Van de nieuwe webshop waar ze hun jeans en sneakers bestellen.

Als je besluit Instagram in te zetten, is dit een handige eerste stap: maak van je persoonlijke profiel een zakelijke variant. Bij de instellingen kies je voor ‘bedrijf’ en je kunt beginnen. Een interessante bio spreekt veel mensen aan, zorg dus dat die op orde is. Breng structuur aan in de feed, net zoals je dat op je website doet. Instagram Stories gebruik je om jouw persoonlijke verhaal te vertellen en een kijkje achter de schermen te geven. Voel je trouwens niet verplicht om dag in dag uit iets te melden. Mensen hebben het snel door als je iets plaatst om het plaatsen. Kies voor relevante inhoud en post met zekere regelmaat! Twee laatste tips voor vandaag: gebruik passende hashtags en tag je locatie.

https://www.yourbusinessonline.nl