Experitech
Image default
Onderwijs

Vier belangrijke vragen over MBO opleidingen van Fabius

Fabius Opleidingen levert opleidingen op MBO niveau. Deze opleidingen zijn allemaal sterk gericht op de arbeidsmarkt. Hierdoor is het meestal gemakkelijk om een baan te vinden als je een Fabius MBO opleidingen hebt afgerond.

Welke MBO opleidingen kun je volgen bij Fabius?

Bij Fabius kun je zeventien opleidingen volgen op MBO niveau. Hierbij moet je denken aan opleidingen tot commercieel medewerker, receptioniste of financieel administratief medewerker. Deze beroepen zijn nodig in bijna alle bedrijven, zodat je na je MBO opleiding bij Fabius meestal snel aan de slag kunt bij jou in de buurt.

Waar kun je een MBO opleiding van Fabius volgen?

Fabius kun je vinden van Groningen tot Terneuzen en van Vlaardingen tot Venlo. Een MBO opleiding van Fabius kun je op meer dan vijftig locaties in heel Nederland volgen. Het is dus niet moeilijk bij jou in de buurt een opleiding te vinden.

Wat zijn de slagingspercentages bij Fabius?

De slagingspercentages bij Fabius liggen op of boven het landelijk gemiddelde. Als je met de opleiding begint, is er dus een grote kans dat je hem met succes afrond.

Wat kost een opleiding bij Fabius?

Je hebt al een opleiding voor €420,-. De duurste opleidingen kosten €2315,-. Dit zijn hele redelijke prijzen, zeker gezien het niveau van de opleiding. Je krijgt echter ook nog eens een belastingvoordeel, zodat de fiscus aan jouw opleiding meebetaald. Dit belastingvoordeel is voor de duurste MBO opleidingen minimaal €755,-. Afhankelijk van jouw omstandigheden kan dit voordeel dus zomaar nog hoger uitvallen.

Waarom Fabius een goede keuze is voor MBO opleidingen

Je hebt kunnen zien dat er veel redenen zijn om één van de MBO opleidingen van Fabius te volgen. De opleidingen zijn praktijkgericht, in het hele land te vinden, aantrekkelijk geprijsd en de slagingspercentages zijn hoog.