Experitech
Image default
Telefonie

Is de Samsung A54 een complete smartphone?

Samsung heeft onlangs haar nieuwe smartphone gepresenteerd: de Galaxy A54. Dit toestel is de opvolger van de populaire Samsung Galaxy A53 en heeft diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. In dit artikel behandelen we de belangrijkste functies, prijs, opslagruimte, camera, accessoires en minpunten van dit nieuwe A-serie toestel van Samsung.

Dit zijn de belangrijkste functies

De Samsung Galaxy A54 heeft een groot 6.6 inch scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels. Dit zorgt voor heldere en scherpe beelden. De telefoon is uitgerust met een 48 megapixel hoofdcamera, een 5 megapixel ultragroothoeklens, een 2 megapixel dieptesensor en een 2 megapixel macrocamera. Hiermee kun je de mooiste foto’s maken. Het toestel is voorzien van een krachtige batterij met een capaciteit van 5000mAh en heeft een vingerafdruksensor op de zijkant.

Prijs en opslagruimte

De Samsung Galaxy A54 is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: een instapmodel met 8GB RAM en 128GB opslagruimte en een model met 8GB RAM en 256GB opslagruimte. Het instapmodel heeft een adviesprijs van €489 en de versie met 256GB opslagruimte kost €539.

Telefoonverzekering of telefoonhoesje?

Het is altijd verstandig om je telefoon te beschermen tegen schade. Je kunt ervoor kiezen om een telefoonverzekering af te sluiten of een hoesje A54 aan te schaffen. Een smartphonehoes beschermt je toestel niet alleen tegen beschadigingen, maar kan ook zorgen voor een persoonlijke touch.

Heeft het toestel minpunten?

Een minpunt van de Samsung Galaxy A54 is dat het toestel niet draadloos kan worden opgeladen. Ook beschikt de telefoon niet over 5G-ondersteuning, maar alleen over 4G. Daarnaast is de plastic behuizing van de telefoon minder stevig dan die van andere modellen, waardoor het toestel kwetsbaarder kan zijn. Juist daarom wordt extra benadrukt hoe belangrijk een telefoon hoesje is!

Conclusie

Al met al is de Samsung Galaxy A54 een indrukwekkend toestel dat veel waar voor zijn geld biedt. Met een grote batterij, uitstekende camera en snelle prestaties is het een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een smartphone in de middenklasse. Hoewel het aanbevolen is om een hoesje te kopen om het apparaat te beschermen tegen schade, kun je bij Casevibes telefoonhoesjes, Leuke Telefoonhoesjes, Bol.com, Amazon en Mediamarkt terecht voor een breed scala aan stijlvolle en beschermende telefoonhoesjes. Als je op zoek bent naar een betaalbare maar krachtige smartphone, is de Samsung Galaxy A54 zeker het overwegen waard.