Experitech
Image default
Telefonie

Alle voordelen van het unlocken van de iPhone

Voordelen van iPhone unlocken

Dat is een slimme vraag. Er zijn een aantal redenen waarom u uw iPhone simlock vrij moet maken. We hebben ze even overzichtelijk op een rijtje voor u gezet!

Uw iPhone 6s plus stijgt in waarde

Dat is voor ons een belangrijke reden om een iPhone simlock vrij te maken. De iPhone 6s plus stijgt namelijk in waarde. Het simlock vrijmaken van uw GSM is dus zeker slim als u van plan bent uw iPhone binnen afzienbare tijd te verkopen.

Uw iPhone kunt u wereldwijd gebruiken

Als u voor uw werk vaak op reis gaat, of uw vakanties vaak in andere landen doorbrengt, dan is het handig om een simlock vrije iPhone te hebben. Op die manier kunt u een simkaart in het buitenland kopen en zodoende goedkoper bellen. Met een simlock is dat niet mogelijk. Dan kunt u slechts één sim-kaart gebruiken én dat is die van de huidige provider. Een dikke minpunt dus!

Uw iPhone met elke provider gebruiken

Maar het is ook handig om uw iPhone simlock vrij te maken, als u bijvoorbeeld een simkaart van een andere telecom provider met uw iPhone wilt gebruiken. Als uw iPhone gesimlockt is, dan is het dus niet mogelijk om een andere sim-kaart met uw iPhone te gebruiken. Juist, dat is ook een reden om uw iPhone simlock vrij te maken.

Als uw iPhone simlock vrij is, stijgt deze in waarde en kunt u uw iPhone met elke provider en overal ter wereld gebruiken. Dat zijn drie belangrijke redenen om uw iPhone simlock vrij te maken. 

Bron: https://smartphoneblog.nl/

http://www.iPhone6spluskopen.nl