Experitech
Image default
Webdesign

Belangrijke zaken achter een webshop beginne

Webdesigners krijgen steeds vaker de vraag een webshop in te richten voor de klant. Je kunt een custom winkel ontwikkelen, of je kunt kiezen voor bestaande oplossingen. De grootste winkels online maken gebruik van gevestigde shopping software, van de grond af aan beginnen is niet verstandig voor de designer, en ook niet ten gunste van de klant. Met Shoptrader kun je vandaag nog een webshop beginne waar jouw klant morgen omzet mee kan draaien. Als webdesigner houd je nog steeds de touwtjes in handen, wat het voor de klant alleen maar beter maakt. Hier zijn de redenen waarom een webshop beginne voor jouw klanten een slimme keuze is:

 

Template based design

Bij een webshop beginne moet je niet starten met een nieuwe WordPress account en een lege pagina. Je start gewoon met één van de vele standaard templates in Shoptrader. Die pas je vervolgens aan volgens de huisstijl van de klant. Met stylesheets houd je volledige controle over de look & feel van de webwinkel.

 

De beste winkelervaring

Je kunt de mooiste website ontwerpen voor je klant, wanneer de conversie laag ligt zal de klant niet tevreden zijn. Een webshop beginne in Shoptrader neemt je veel werk uit handen. Je voegt direct een database aan artikelen toe, netjes met beschrijvingen en foto’s. De klant kan de database zelf dynamisch aanpassen terwijl je als webdesigner een oogje in het zeil houdt. Dat wordt gewaardeerd.

 

SEO en marketing

Voor elke webshop is SEO en marketing van cruciaal belang. Maak gebruik van metadata, keywords en social media promoties om klanten naar de webwinkel te trekken. Als commercieel adviseur kun je de klant begeleiden tijdens elke stap, en elke marketingactiviteit. Shoptrader maakt een webshop beginne heel eenvoudig voor designers, je kunt snel online gaan en jouw klant bijsturen waar nodig.

 

Als je de klant wilt overtuigen kun je binnen enkele uurtjes de eerste versie van de winkel inrichten en online demonstreren. Je kunt namelijk gratis een account openen en 15 dagen testen. Wanneer de klant tevreden is maak je verdere afspraken. Als jij een webdesigner bent met commercieel talent is een webshop beginne in Shoptrader een potentiële goudmijn!

https://www.shoptrader.nl/webwinkel-beginnen/