Experitech
Image default
Webdesign

Hoe geef jij jouw online visitekaartje, ofwel je website, vorm?

Websites vormen een soort online visitekaartje van ondernemingen, waaraan consumenten kunnen zien hoe een bedrijf werkt en welke producten ze verkopen. Ook maken websites het voor de consument mogelijk om prijzen en kwaliteit van producten en/of diensten te vergelijken. De concurrentie tussen ondernemingen neemt hierdoor echter toe, waardoor het visitekaartje aantrekkelijker moet worden dan die van de concurrent. Niet alleen prijs en productkwaliteit doen er namelijk toe, maar ook de kwaliteit van de website kan doorslaggevend zijn voor de consument. Een eenvoudig bestelproces zal de consument misschien sneller doen besluiten om het product te kopen. Om die reden zijn investeringen in een goedwerkende website en mogelijk aanvullende webwinkel noodzakelijk om klanten tevreden te stellen. Ben jij dus op zoek naar een professionele websitebouwer of applicatieontwikkelaar? Dan schiet Edit4U je graag te hulp!

Hoe gaat Edit4U te werk?

Een website moet authenticiteit uitstralen en duidelijk maken waar jouw bedrijf voor staat. Om die reden gaat Edit4U niet zomaar te werk, maar gaat er een gesprek met jou aan onze werkzaamheden vooraf. Hierdoor wordt het voor de experts duidelijk hoe de website vormgegeven moet worden, wat niet mag ontbreken aan de website en waar er rekening mee gehouden moet worden. Ook kan in dit gesprek besproken worden hoe de webwinkel aan moet sluiten op de website. Naast een webwinkel laten maken, kan je ook door Edit4U een app laten maken. Ook dit is een taak die je door Edit4U op kunt laten pakken, omdat apps vormgegeven worden op basis van de wensen van eindgebruikers. Zo gelden er bepaalde richtlijnen voor apps, omdat het merendeel van de mensheid rechtshandig is.

De samenwerking met Edit4U

Kan jij niet wachten tot jij over een eigen website, webwinkel, app of alle drie beschikt? Neem dan snel een kijkje op de website van Edit4U voor meer informatie!

 

https://www.edit4u.nl/