Experitech
Image default
Woning en Tuin

De kracht van aluminium ramen

Meer en meer mensen kiezen voor aluminium ramen. Terecht, als je het ons vraagt. Niet alleen zijn aluminium ramen stijlvol, ze gaan ook nog eens lang mee. Bij raamwinkel.be schaf je je aluminium ramen aan tegen een zeer zacht prijsje. Online je ramen bestellen, doet je heel wat geld besparen.

 

Aluminium ramen, makkelijk combineerbaar

Door zijn strakke design, kan je aluminium ramen, heel makkelijk combineren. Naast het feit dat ze voor een strak uiterlijk zorgen, zijn aluminium ramen ook nog eens slijtvast en sterk. Bij raamwinkel.be werken ze met de ramen van Blyweert. Deze Belgische fabrikant staat al jaren garant voor kwalitatieve aluminium ramen. Met niet minder dan 15 jaar garantie op de ramen, kan je op beide oren slapen.

 

De voordelen van aluminium ramen

Aluminium ramen hebben een heel aantal voordelen. We lijsten deze even voor je op:

  • Aluminium ramen zijn zeer sterk, er zijn dan ook heel veel verschillende profielen mogelijk.
  • Deze ramen zijn makkelijk personaliseerbaar en aan te passen aan je eigen smaak of je interieur.
  • Aluminium ramen zijn duurzaam en recycleerbaar.
  • De ramen zijn makkelijk schoon te maken zonder al te grote inspanningen.

 

Alle ramen bij raamwinkel.be worden gepoederlakt en er is keuze uit niet minder dan 400 kleuren. Je vindt dus vast en zeker wel een kleur die perfect bij je woning past.

 

Aluminium ramen aan fabrieksprijzen

Niet alleen zijn de ramen van raamwinkel.be kwalitatief, ze zijn ook spotgoedkoop. Door de tussenhandel uit te schakelen, enkel online te verkopen en het monteren aan de klant over te laten, kunnen ze heel scherpe fabrieksprijzen aanbieden. Als je gaat vergelijken met ander leveranciers, zal je merken dat de ramen tot maar liefst 25% goedkoper zijn. Ideaal voor de handige doe-het-zelver, die een koopje wil doen.

Op de website van raamwinkel.be vind je handige instructievideo’s, die je stap voor stap, het monteren van je ramen uitleggen. Moeilijk is het niet! Moest je toch vastlopen dan kan je nog altijd bij de klantendienst terecht. Uiteraard kan je de ramen ook laten monteren, maar dat kost natuurlijk een tikkeltje meer.

Bekijk vandaag nog alle mogelijke opties van ramen en deuren op raamwinkel.be. Vergelijk de prijzen en bekijk de video’s. Heel wat klanten hebben hun aluminium ramen al bij raamwinkel.be aangekocht. Je hoeft dus helemaal niet te twijfelen

https://www.raamwinkel.be/nl/aluminium-ramen

Gerelateerde artikelen

Stijlen hanglampen

Een mooi interieur met het interieuradvies in Nijmegen

Plezier hebben van uw eigen infraroodsauna?