Experitech
Image default
Woning en Tuin

Een schuttingposter, hoe groot je schutting ook is

Geef het maar toe, echt wild word je niet van schuttingen. Of wij kennen alvast toch niemand die laaiend enthousiast een verhaal kan vertellen over schuttingen. Ze zijn bruin of zwart en meestal van hout en dan hebben we het wel gehad. Daar hebben we bij 123TuinPoster.nl verandering in gebracht, met onze schuttingposter kan je er wat aan doen en je schutting volledig bedekken als je dat wil. Een schuttingposter maakt werkelijk een verschil in je tuin.

We voorzien onze schuttingposters op zoveel mogelijk formaten. Meer nog, je bestelt je schuttingposter tot op de centimeter nauwkeurig, op het formaat dat je zelf wil. Zo kan je elke schutting in je tuin, maar ook elke muur gaan bedekken met een tuinposter. Geen discussies met de buren over een lelijke schutting of muur, maar gewoon aan jouw kant een mooi zicht. Monteren of kleven en klaar is kees.

 

Zet jezelf eens op een schuttingposter

Heb je een groot ego of ben je gek van selfie’s, zet dan zeker je eigen foto op onze schuttingposter. Dat is perfect mogelijk. Gewoon de foto uploaden via onze site en wij drukken deze op de schuttingposter. Leuk toch zo een reuze selfie. Iets minder fan van jezelf, dan kan je eender welke leuke foto op de schuttingposter zetten. Jij kiest! Simpel uploaden en wij doen de rest. Met onze handige online calculator zie je trouwens ook onmiddellijk hoeveel de schuttingposter kost. Je kan ook inspiratie voor afbeeldingen op onze site vinden. We hebben een hele reeks leuke afbeeldingen klaargezet voor je schuttingposter. Je vindt er ongetwijfeld een leuk beeld.

 

Een schuttingposter met korting

Onze schuttingposters zijn al helemaal niet duur. Ze gaan jarenlang mee en echt een meerwaarde zal bieden aan je tuin. Het zal zowat de voordeligste tuindecoratie zijn die je kan vinden. Regelmatig doen we op onze site ook een leuke actie met onze schuttingposter. Neem dus geregeld een kijkje op onze website en tik de schuttingposter van je dromen met een fikse korting of actie op de kop. Uiteraard zijn we ook te volgen via de sociale media!

Op onze site kan je ook heel wat referenties vinden of richtingen die je uitkan met onze posters. Dus doe er zeker wat inspiratie op of laat je tot de aankoop van een schuttingposter overtuigen door één van onze tevreden klanten.

 

Een schuttingposter in een handomdraai

Tel bij al deze voordelen nog het feit dat een schuttingposter op 9 verschillende manieren te monteren valt en je hebt eigenlijk geen reden meer om niet minstens een kijkje te nemen. Je zal versteld staan van de mogelijkheden en de kleurenpracht. Fleur ook jouw tuin op met een schuttingposter.

Je kan onze schuttingposter kleven of monteren in een houten of aluminium frame, maar er zijn zelfs meer opties online te vinden. En op al deze bevestigingssystemen, die we uitvoerig hebben getest krijg je 5 jaar garantie. Surf vandaag nog naar 123TuinPoster.nl en haal je schuttingposter in huis, of beter nog in de tuin. Je zal met veel plezier ervan genieten op een zonnige zomerdag en je schuttingposter zal ongetwijfeld de aandacht trekken.

 

https://www.123tuinposter.nl/schuttingposter/