Experitech
Image default
Bedrijven

Altijd verzekerd van een schone en nette outfit!

Heeft u het wel eens meegemaakt? Dat moment dat u naar een vergadering moet en merkt dat u favoriete (mantel)pak volledig in de kreukels ligt? Wat zijn dat toch altijd vervelende ontdekkingen. Misschien heeft u zelfs wel eens meegemaakt dat u ’s ochtends morst over uw feestkleren die u die avond aan moet. Bij beide situaties is de vraag, wat moet u nu? U heeft zelf geen tijd om uw kleding te wassen en is het dan wel op tijd droog? Uw pak stomen en strijken durft u ook zelf niet aan, u bent dan bang dat het alleen maar erger wordt. Normaal gesproken brengt u deze kleding altijd naar de stomerij, maar daar is het nu veel te laat voor. Of toch niet..

Er zijn namelijk ook stomerijen die een 24-uurs service hebben. U kunt de kleding dan in de ochtend bij de stomerij brengen, uw kleding zal dan aan het einde van de middag weer helemaal schoon zijn. Deze service is beschikbaar bij stomerij Den Haag.

Een snelle service is natuurlijk enorm belangrijk. Maar dat is niet het enige, het is ook enorm belangrijk dat uw kleding goed gereinigd wordt. Bij veel stomerijen worden technieken gebruikt die niet goed voor de kleding zijn. Ze worden wel gereinigd, maar tegelijk gaat de kleding hierop wel achteruit. Het is belangrijk dat een stomerij gebruik maakt van greenearth cleaning. Deze manier van reinigen is milieuvriendelijk en totaal niet schadelijk voor de kleding. Voor meer informatie over greenearth cleaning kunt u een kijkje nemen op stomerijpanda.nl. Hier kunt u tevens meer informatie vinden over de 24-uurs service.

Vanaf nu hoeft u nooit meer met kreukels of viezigheid in uw kleding te lopen. U kunt snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk uw kleding laten reinigen! U kunt tevens uw gordijnen of andere stoffen eigendommen gemakkelijk en effectief reinigen.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/