Plafondventilator de ideale verkoeling

Plafondventilator de ideale verkoeling

 In dit artikel vertellen wij u alles over plafondventilatoren. De ideale oplossing voor verkoeling in de zomer.  Dus bent u op zoek naar verkoeling op een warme zomerdag of nacht? Lees dan dit artikel over plafondventilatoren. Waarom zou je kiezen voor een plafondventilator met lamp of met afstandsbediening? 

 

Plafondventilato vr. Aircondtion

Het voordeel van een plafondventilator ten opzichten van een aircondition is dat de lucht niet droger wordt waardoor je makkelijk hoofdpijn of een koutje oploopt. De verkoeling komt door het verplaatsen van de lucht en hier door veranderd de gevoelstemperatuur. Bovendien kunt u de plafondventilator ook in de winter gebruiken door hem andersom te laten draaien drukt u de warme lucht juist weer naar beneden. 

 

Verschillende standen plafond ventilator

Eigenlijk zijn alle modellen voorzien van de mogelijkheid de ventilator op verschillende snelheden te laten draaien door middel van een trekkoord of afstandsbediening zodat u zelf kan bepalen wat voor u prettig aanvoelt. In de slaapkamer zult u als u gaat slapen de plafondvenilator op stand 1 zetten zodat u lekker slaapt in een heerlijke koele kamer, maar voor de woonkamer waar de hele dag de zon in schijnt zult u al gauw stand 2 of 3 gaan gebruiken. 

 

Moderne en klassieke plafondventilatoren

De modellen kunt u grofweg verdelen in modern design en klassiek. De moderne zijn vaak in het chroom of mat nikkel met zwarte of zilveren bladen of helemaal in het wit, zwart of chroom. De klassieke plafondventilatoren zijn het bronskleur met bijvoorbeeld kersenhouten bladen of in het walnoten. Vaak kunt u de bladen aan twee kanten gebruiken die verschillend zijn van kleur en zo kunt u kijken wat het beste past bij uw interieur. 344

 

Plafonventilatoren met lamp

Meerdere modellen zijn uitgerust met een lamp waardoor u het lichtpunt in uw kamer niet verliest. De meeste zijn uitgerust met 1 lamp maar er zijn ook modellen met meerdere glazen kelkjes. Door de vormgeving zijn deze plafondventilatoren niet alleen functioneel maar ook een aanvulling op het interieur. 

 

Plafondventilator bestellen? 

Wat zeker niet onbelangrijk is dat alle modellen gratis worden verstuurd en mocht de bestelling toch tegenvallen u het pakket ook weer gratis terug kunt sturen. U loopt hierdoor geen enkel risico. Deze service bieden wij omdat ons product kwalitatief goed is en wij er vierkant achter staan.Mocht u toch twijfelen dan kunt u altijd contact opnemen met onze telefonische verkoop of met onze winkel LichtXpert in Veenendaal, zij kunnen mede door jarenlange ervaring u uitstekend adviseren. 

 

Energiezuinige verkoeling

Het energieverbruik van deze plafondventilatoren is vele malen lager dan wanneer u een aircondition gebruikt wat natuurlijk scheelt voor het milieu maar ook zeker voor uw portemonnee. Ook is de aankoopprijs is vele malen lager dan wanneer u een aircondition aanschaft. 378

 

Plafondventilator op kantoor?

Voor grotere projecten in de horeca of kantoor kunt u contact opnemen met de telefonische verkoop 0800-5008 voor goed advies en bij grotere aantallen nog scherpere prijzen op onze ventilatoren

Bezoek de website voor meer informatie : Plafondventilator de ideale verkoeling