Experitech
Image default
Woning en Tuin

Review Schuifpuien

Mijn naam is Noortje en ik geef een review over schuifpuien vandaag. Ik heb een vrijstaand huis en ben woonachtig in Veenendaal. Een maand geleden besloten mijn man en ik schuifpuien aan te schaffen als tussendeur naar de tuin. We zijn wat research gaan doen en besloten bij Schipper Ede de schuifpuien aan te schaffen. Zij waren qua locatie niet ver van ons vandaan en het zag er veelbelovend uit. We kozen een model uit en stuurde een datum door van de dag van de levering en de dag dat ze het konden monteren.

Het monteren van de schuifpuien

Op zaterdag kwamen ze langs. In het busje zaten alle benodigdheden voor de montage. Zelf hebben we niet precies gezien hoe alles in z’n werk ging, we gingen namelijk naar onze ouders die dag. Wel vertelde ze ons dat ze zouden bellen als het klaar was. Zelf heb ik een aantal meubels verplaatst en alle losse spullen waren ook de woonkamer uit. Het was een droge, zonnige dag. Ik raad je niet aan dit in de winter doen. Het kan dan vrij vochtig zijn en je huis zal vrij koud zijn die dag. Sommige meubels konden we niet verplaatsen, maar die werden afgedekt. De hele dag verbleven we bij mijn ouders en rond acht uur ’s avonds kregen we een belletje. De schuifpuien zaten erin. Een halfuur later kwamen we thuis in een schoon en leeg huis mét schuifpuien. De mannen waren er nog en legden uit wat ze hadden gedaan. Ik had aangewezen waar mijn stofzuiger en schoonmaak spullen liggen. Ze hadden alle rommel opgeruimd en we konden nu de mooie schuifpuien bewonderen.

Blij met Schipper

Onze schuifpuien waren rond de 2500 euro. Niet ontzettend goedkoop, maar ook niet heel duur. Met de service zijn we enorm blij. De schuifpuien zitten er nu een maandje in en we genieten er heel erg van. In de zomer kunnen we alles lekker open doen en dit vinden de kids erg leuk. Ik kan Schipper Ede echt enorm aanraden omdat we totaal geen problemen hebben gehad. Alles wat we hebben afgesproken is ook zo uitgekomen. Het kostte maar één dag, ze doen alles zelf en ruimen de rommel zelf op. We zijn er ontzettend blij mee!