Experitech
Image default
Woningen

Vervang je slot na een verhuizing

Je hebt net een huis gekocht en krijgt de sleutels. “Fijn!” denk je. Je gaat naar je nieuwe huis en bedenkt dat het best apart is dat je maar één set huissleutels hebt gekregen. Misschien heeft de vorige bewoner wel een setje gehouden. Dit zou zomaar zo kunnen zijn. Daar moet je natuurlijk niet aan denken! Lig je lekker te slapen, komt de vorige bewoner even op visite. Niet zo een veilig gevoel…

Gelukkig bestaan de slotenmaker Lelystad die de sloten kan vervangen voor je. Dit is namelijk wel een optie waar je over na moet denken. Je kunt het risico nemen en hopen dat de vorige bewoner geen sleutel meer heeft. Maar of je je dan veilig voelt is vraag twee. En de bedoeling van je eigen huis is toch wel dat je je er veilig kunt voelen.

Een slotenmaker Dronten helpt je ook graag met het vervangen van de sloten. Een slot vervangen is voor iemand die dat nooit doet, best moeilijk. Slotenmakers doen dit dagelijks en kunnen dit dan ook erg goed en snel. Het hoeft ook zeker niet duur te zijn. Als je het zelf probeert kan het zijn dat je voor onverwachte kosten komt te staan omdat je niet goed weet waar je mee bezig bent. Misschien maak je het nieuwe slot kapot, misschien koop je het verkeerde soort slot en past het niet en misschien maak je wel de hele deur kapot! Om dat te voorkomen, is het verstandig een slotenmaker te bellen. Deze weet wel precies waar hij mee bezig is en zal niks kapot maken. Mocht er toch iets kapot gaan, zal de slotenmaker zelf de schade vergoeden.

Dus als je een nieuw huis hebt, is het verstandig om de sloten te laten vervangen. Dit omdat de vorige bewoner een sleutel achtergehouden kan hebben!