Experitech
Image default
Woning en Tuin

Zijn er kinderveilige raamdecoratie?

Er zijn kinderveilige raamdecoratie zoals verduisterende rolgordijnen voor in de babykamer.  veiligheid van baby’s word altijd vooropgesteld en daarom ook belangrijk voor raamdecoraties een kinderbeveiligingssysteem dat u in het kozijn geïnstalleerd kunt hebben. Dit systeem zorgt ervoor dat de stuurdraden niet los zitten, maar goed vastgezet kunnen worden. Er is nog andere optie namelijk automatiseren binnen zonwering

Wanneer je elektrische rolgordijnen of andere raamdecoratie motoriseert, raken de optrekkoorden nooit meer in de knoop, omdat ze er simpelweg niet meer zijn. Dit geeft kinderen extra zekerheid. Met één klik open of sluit je elke raamdecoratie naar de gewenste positie. Met Somfy-motoren kunnen jaloezieën niet alleen elektrisch zijn, maar worden ze gebruikt in bijna alle soorten raamdecoratie, waaronder jaloezieën, horizontale jaloezieën, plisségordijnen en vouwgordijnen.

Betere nachtrust met verduisterende rolgordijnen babykamers

 

Een betere nachtrust en een betere sfeer in de kamer? verduisterende rolgordijnen zijn echte aanraders om je kind beter te laten slapen! Verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat er geen licht de kamer binnenkomt. Voor betere middagdutjes of een langere nachtrust op een mooie zomerochtend. Daarnaast geeft de raamdecoratie je interieur een zachte en speelse uitstraling.

Verduisterende rolgordijnen voor kinderkamer

 

Hoe helder het buiten ook is, verduisterende rolgordijnen helpen je kind de nacht door te slapen! Of het nu een dutje is of een stralende zon, deze gordijnen zorgen ervoor dat er geen licht naar binnen komt! Eenvoudige kleuren maken de kamer niet te druk. Raamdecoratie is perfect voor ruimtes waar veel wordt gespeeld en die soms een beetje rommelig kunnen zijn. Bovendien komt  goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Welke kleur staat mooi in het interieur van je kinderkamer?

Bekijk blackout rolgordijn met zijgeleiding voor baby’s/kinderkamers