Experitech
Image default
Zakelijk

Dakdekkersbedrijf Kewodak: voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en reparatie

Bent u op zoek naar een erkende en ervaren dakdekker tegen een scherpe prijs? Dakdekkersbedrijf Kewodak is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op platte en licht hellende daken. U kunt niet alleen op ons rekenen voor dakwerkzaamheden in nieuwbouw en renovatie, maar ook voor reparaties en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een kwalitatief hoogstaande en duurzame oplossing voor uw dak.

Vertrouwd adres met de benodigde certificaties, vakkennis en ervaring

Dakdekkersbedrijf Kewodak doet wat het belooft. Ons bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie voor gespecialiseerde aannemingsbedrijven Vebidak, wij zijn erkend door Dakmerk en wij zijn in het bezit van het VCA- en KOMO-procescertificaat. U mag dus méér van ons verwachten. Ervaring, professionaliteit, kwaliteit en service. Kewodak helpt u snel en vakkundig bij een verduurzaming van uw dak. Of u nu een dakdekker in Voorburg zoekt, een dakdekker in Amsterdam of elders in de regio. Onze specialisten staan voor u klaar.

Kewodak helpt u aan allerlei soorten daken en daksystemen

Een plat dak is een verantwoord dak. U kunt bij dakdekkersbedrijf Kewodak terecht voor allerlei soorten daken en daksystemen. Bijvoorbeeld een op zonlicht werkend energie dak, een verkoelend wit dak als antwoord op zomerse dagen, een milieuvriendelijk groen dak, een goed geïsoleerd dak dat voor minder stroomkosten zorgt of een slijtvast rubberen EPDM-dak. Wij kunnen u op maat informeren. Bent u geïnteresseerd in een toekomstbestendig dak? Naam dan gerust contact op met het vertrouwde dakdekkersbedrijf Kewodak. Dan kan telefonisch (0172 – 43 83 32) of door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. U kunt ook direct online een dakinspectie aanvragen.

http://www.kewodak.nl/