Experitech
Image default
Auto

Met private lease een nieuwe auto rijden

Voor velen is een splinternieuwe auto rijden niet bereikbaar. Een nieuwe auto aanschaffen vereist een grote investering van wel duizenden euro’s. Dat hebben de meeste mensen niet zomaar ergens liggen. Vele vinden een auto op afbetaling ook geen optie. Voor deze mensen kan private lease een alternatief bieden. Je kunt je “droomauto” gaan rijden tegen een laag vast maandelijkse bedrag. Geen grote investering, geen administratie en geen gedoe. Het vaste bedrag is vaak inclusief alle kosten. Je hebt dus alleen nog de kosten voor het tanken. Maar is private lease alleen maar voordelig?

Nadelen van een auto leasen Nee, het leasen van een auto heeft ook nadelen. Dit zijn er enkele. Je gaat in principe een financiële verplichting aan voor een bepaalde periode. Er moet draagkracht hiervoor zijn want je kunt er moeilijk onderuit. Wanneer je er onderuit wilt betaal je een afkoopsom. Vooraf moet je aangeven hoeveel kilometers je gaat rijden. Kom je hier boven dan moet je hier extra voor betalen. Verder bouw je geen schadevrije jaren op en je bent geen eigenaar van de auto. Voor ieder persoon zal de afweging van de voor- en nadelen anders zijn. En wat de uitkomst is. Voor velen kan private leasing een heel goed alternatief zijn.

De keus voor je auto De keus welke auto te leasen is afhankelijk van smaak, gebruik en wat je kwijt kunt en wilt per maand. Wil je een grote auto leasen omdat je veel ruimte nodig hebt? Of je wilt de auto misschien ook voor je (beginnend) bedrijf gaan gebruiken. Dan is een Renault Trafic leasen helemaal geen slecht idee. Het is een degelijke, zuinige auto met een groot laadvermogen en trekkracht. Een niet opvallende auto, maar met opvallende resultaten. Je kunt hem via verschillende leasemaatschappijen verkrijgen.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen