Experitech
Image default
Zakelijk

Je eigen restaurant openen

Een heleboel mensen hebben ambitie om ooit een eigen onderneming te beginnen. Vooral een eigen restaurant is iets wat mensen graag hebben willen. Waarschijnlijk loopt je hobby een beetje uit de hand en voordat je het weet begin je het te verkopen en ta-da, je hebt je eigen onderneming. Toch komt er een stuk meer kijken als jou kookkunsten verkocht worden in een restaurant.

Nu je eigen restaurant geopend is komt er ineens een heleboel meer bij kijken. De kans is groot dat je gelijk al personeel aan hebt moeten nemen en druk bezig bent met het werven hiervan als het nog niet gelukt is. Hier komt alleen meer bij kijken als dat je in de eerste instantie denkt. Personeel neemt je namelijk werk uit handen, maar het bezorgd je aan de andere kant weer een hoop gedoe. Vooral in de horeca zijn er een heleboel wetten en regels waar je je aan houden moet. Er zijn een heleboel cao’s en dergelijke waar jij aan voldoen moet als werkgever. Hiernaast moet je ook nog loon overmaken en belasting betalen.

Als je dit net zo vervelend vind als ik dan raad ik je aan om contact op te nemen met CBBS. Dit bedrijf is gespecialiseerd in consultant HR. En dergelijke. Ze nemen je dus werk uit handen waar je zelf een hekel aan hebt. De hele loonafgifte wordt door hen geregeld en hier hoef jij je dus niet meer druk over te maken. Hiernaast kun je de salarissen makkelijk bereiken met behulp van de salaris software. Op deze manier kan je je dus bezig houden met dingen die jij leuk vindt aan het hebben van je eigen restaurant. Je kan je weer bezig houden met het toveren van een glimlach op het gezicht van je gasten, want dat is toch waar jij in de eerste instantie een restaurant voor geopend hebt?

http://www.cbbs.nl/