Experitech
Image default
Zorg

Dry needling voor lichaamspijnen in Amsterdam

Woont u in of nabij de omgeving van Amsterdam en heeft u last van lichaamspijnen dan is het kiezen voor een dry needling behandeling een goede optie voor u. wij als fysio praktijk zijn in staat u te verhelpen met de lichaamspijnen die u ervaart door onze dry needling behandeling toe te passen hier in Amsterdam. Gespannen spieren en pijnklachten kunnen komen door kleine verkrampingen in de spieren. Het voelt als een vicieuze cirkel van spanning, vermoeidheid en pijn. Dry Needling in Amsterdam kan hierbij helpen. De dry needling behandeling richt zich op knopen en pijnpunten in de spieren. Deze knopen en pijnpunten kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Van ongeluk tot verkeerde houding op werk, van plotseling onnatuurlijke beweging tot ingipsing. Bij Dry needling in Amsterdam worden mini naaldjes door de huid in de knopen geduwd. Zo worden de triggerpoint aangeraakt en gestimuleerd. Ze trekken samen en ontspannen weer. Door de nieuwe doorbloeding verdwijnen de knopen en voelt u direct ontspanning.

Wat kunt u verwachten met een dry needling behandeling in Amsterdam 

Bij stimulatie van spieren, zonder dat het lichaam daar zelf een seintje voor geeft kunt u gaan zweten of kan er misselijkheid ontstaan. Soms kan vermoeidheid ook voorkomen. Door de prikjes kunnen plaatselijk kleine bloedingen en blauwe plekjes ontstaan. Dit is bekend bij onze therapeuten en bieden hierin de juiste begeleiding, door met de dry needling behandeling in Amsterdam.

Wat u na de dry needling behandeling in Amsterdam kunt verwachten is dat de beweeglijkheid toe neemt, doordat de spieren meer ontspannen zijn. Ook kan men verbetering ervaren in kracht en coördinatie. Andere effecten die regelmatig genoemd worden zijn een toename van de eigen energie en een gevoel van algehele ontspanning. Voor meer informatie over onze dry needling behandeling in Amsterdam bezoek onze website.