Experitech
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar een transporteur uit Barneveld?

Voor het vervoeren van transport bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een transporteur uit Barneveld met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van vervoer, logistiek en speciaal transport.  Wij vervoeren uw materieel om een deskundige en veilige wijze naar elke plaats van bestemming binnen en buiten Europa.

Wij vervoeren alles voor u

Wij kunnen (bijna) alles vervoeren, van hydraulische machines, heikranen en andere machines tot heuse spoormachines tot 100 ton. Ook vervoeren wij containers met onze wagens waarvan we gebruik maken met een dieptelader of van een (schuif)aanhanger. Daarnaast vervoeren we autokranen tot 150 ton meter. Deze vervoersklussen vallen onder speciaal transport. Door onze jarenlange ervaring als transporteur uit Barneveld in de branche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw materieel met zorg, volgens afspraak en tegen een scherpe prijs vervoerd wordt. Wij dit doen dit met veel passie en zorgen altijd extra goed voor uw materieel. Speciaal transport is voor een vak waar wij als transporteur uit Barneveld erg goed in zijn. Zo kunt u voor speciaal transport van grote machines, offshore kranen, grondverzet materieel of andere buitensporige transporten bij ons terecht. Wij hebben voor u logistieke vragen altijd een adequate oplossingen. Met onze gespecialiseerde diepladers verzorgen wij uw speciaal transport vanaf of naar elke locatie binnen Europa.

De juiste man voor de klus

Wij als transporteur uit Barneveld verzorgen voor diverse opdrachtgevers het speciaal transport. Veilig, deskundig en voorzien van het juiste materieel, dat zijn de basiswaarden die onze opdrachtgevers aan ons bindt. Geen transport is ons te gek. Wat het ook is, wij zorgen altijd er voor dat uw materieel op een veilige manier wordt geladen, vervoerd en op plaats van bestemming komt. Onze chauffeurs van de transporteur uit Barneveld zijn allemaal deskundige vrachtwagenrijders en hebben een jarenlange kennis in de logistieke wereld. Voor het vervoeren van speciaal transport bent u bij ons, de transporteur uit Barneveld, op de juiste plaats.