Experitech
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen Overijssel

Goedkoop auto leasen moet volgens de filosofie van Autoleasecentrale voor elke ondernemer mogelijk zijn. daarbij moet het niet uitmaken of u actief bent in Zeeland, Noord-Holland, of zoals in uw geval in Overijssel. Wij helpen al onze klanten graag om mobiliteitsproblemen op te lossen, wagenparken te vergroenen of te verbeteren, of simpelweg om de vooraf gewenste leaseauto te leveren. Hoe het ook zij: als ondernemer is het afsluiten van leasecontracten waarschijnlijk niet uw corebusiness, en daarom hebt u een wederpartij nodig waar u op kunt bouwen. Die wederpartij zijn wij: want leasecontracten afsluiten (en naar tevredenheid!) is namelijk wél onze corebusiness. Interesse in goedkoop auto leasen? We staan klaar om u te helpen of van een persoonlijke offerte te voorzien.

Belastingdienst

De Belastingdienst: gevreesd door de meeste ondernemers en maar zelden geliefd. Toch krijgt u (weer) met deze instantie te maken wanneer u een lease auto gaat rijden. Motorrijtuigenbelasting is nu eenmaal een bijkomend element, en de instantie die de MRB int is de Belastingdienst. Goedkoop auto leasen kan echter nog steeds. Maar dat is dan wel een keuze. Bijvoorbeeld voor een relatief lichte auto met weinig uitstoot. Gewicht en emissie zijn namelijk van invloed op de hoogte van de MRB. Dit type auto’s zijn bij ons in overvloed te leasen. Hoewel een dikke BMW natuurlijk ook een (duurdere) optie is. 

Opcenten Overijssel

De Belastingdienst adverteert met de slogan: “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!” De meeste ondernemers geloven daar niet zo veel van want de Belastingdienst is niet altijd even duidelijk. Met betrekking tot de MRB is dat niet anders. Dat heeft onder andere te maken met de opcenten. Een percentage belasting dat wordt geheven door uw provincie, de provincie Overijssel dus. Daar komt nog eens bij dat de hoogte van deze opcenten per provincie kunnen verschillen. Dit komt de duidelijkheid (en misschien ook wel de eerlijkheid) niet echt ten goed. In Overijssel zit u wat de hoogte van de opcenten betreft in de Nederlandse middenmoot, het kon dus slechter.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl