Experitech
Image default
Auto

Ook de Ford Transit Connect is voordelig in de lease

Ford transit connect lease bij operational lease auto 

Het leasen van bedrijfsauto’s wordt steeds gebruikelijker. Er zijn nog maar weinig ondernemers die ervoor kiezen om hun bedrijfsauto zelf aan te schaffen. Dat geldt ook zeker voor de Ford Transit Connect lease. Ook deze zit flink in de lift. Het is een mooie en vooral praktische bedrijfsauto met een royale laadruimte waar veel ondernemers prima mee uit de voeten kunnen. Of je nu je producten of een uitgebreid gereedschaps- en onderdelen assortiment wilt vervoeren, het kan allemaal. En natuurlijk kun je de auto laten voorzien van je eigen logo en contactgegevens zodat je als je op de weg zit ook nog eens reclame maakt. Zo wordt het helemaal jouw auto, ook al is de leasemaatschappij op papier nog steeds de eigenaar.

Alles inbegrepen bij operational lease Als je kiest voor operational lease dan zijn alle vaste kosten inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs. Je betaalt dus niets extra meer voor onder andere het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting. Ook de afschrijving is inbegrepen, want na afloop van het leasecontract kun je de auto gewoon inleveren en desgewenst een nieuwe bedrijfswagen uitzoeken. De leasemaatschappij zorgt ervoor dat de auto op de tweedehands markt wordt verkocht. En jij kunt de komende jaren weer zorgeloos rondrijden in een splinternieuwe leaseauto. Als de Ford Transit Connect lease je goed is bevallen dan kies je natuurlijk opnieuw voor een Ford, één van de populairste merken bedrijfsauto’s op de Nederlandse markt. 

Je volgende Ford Transit wordt een lease auto Ben je er al uit? Wordt je volgende Ford Transit bedrijfsauto een leaseauto? Als je verstandig bent wel. Operational lease heeft zoveel voordelen, dat zelf aanschaffen eigenlijk nauwelijks nog een optie is. Daarom kiezen steeds meer bedrijven, zowel grote bedrijven als zzp’ers en het MKB, voor het leasen van hun bedrijfsauto’s.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl