Experitech
Image default
Banen en opleidingen

Onderhoudsschilder

Onderhoudsschilder

Functieomschrijving

Je komt te werken in een team met onderhoudsspecialisten, waaronder dus onderhoudsschilders. Als expert ben jij zelf verantwoordelijk voor de programma en kwaliteit van het afgeleverde werk, want jij bent immers de deskundige. Wel word je aangestuurd door een meewerkend voorman. De organisatie waar jij komt te werken heeft veel verschillendee projecten adviseren.

Je kan je inleven in gebruikers of bewoners, want je weet hoeveel impact de werkzaamheden op hen kan hebben gedurende dit onderhoud. Je bent dus in staat om je doet hierop af te stemmen. Ook is de potentie aanwezig om je door te door te bloeien en jezelf te ontwikkelen tot bijvoorbeeld meewerkend voorman/vrouw.

Functie-eisen

De volgende functie vergen zijn voor de functie van toepassing:

Vakopleiding verven in het have van VCA certificaat of bereid dit in 3 maanden te verkrijgen ervaring in schilderwerk ( gevelonderhoud ) beheersing van de nederlandse taal ( verbaal ) je bent gedreven en kan goed samenwerken.

Bedrijfsomschrijving

De sociale groep waar jij komt te werken is een sterke speler in de vastgoedzorg. Over een aantal jaar bestaat deze 100 jaar. 100 jaar waarin hard, maar bovenal met overgave en enthousiasme is gewerkt om het winkelbedrijf te brengen waar het nu staat.

Opinie, inzet, vakwerk, teamvorming, kameraadschap en het schenken en nemen van verantwoordelijkheden zijn al generaties lang de rode draad. Het straktrekken van opzienbarend knoest geel het team immer weer opzienbarend perspectief, energie en inzicht.

Voor de rest hangt er een informele sfeer, waarin hard gewerkt wordt, maar plaats is voor een dolletje. En de vrijdagmiddagborrel mag natuurlijk niet ontbreken.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris tussen €1700, – en €2200, -, inschaling is afhankelijk van werkervaring leuk en afwisselend werk mooi arbeidsvoorwaardenpakket werken hierbinnen een leuk team waarbij hard werken en collegialiteit hand in hand gaan volop mogelijkheden om door te schieten en jezelf te blijven ontwikkelen.

https://www.vindazo.nl/keywords/schilder.html