Experitech
Image default
Bedrijven

Behoefte aan professionele hulp? Piekerpoli is er voor u.

Heeft u een traumatische gebeurtenis meegemaakt en zoekt u naar EMDR therapie Amsterdam. Dan kunt u met gerust hart terecht bij Piekerpoli. De Piekerpoli is een netwerk van zorgvuldig geselecteerde therapeuten en psychologen. Wij kennen al onze behandelaars persoonlijk. Onze Piekerpoli therapeuten zijn ervaren, zeer betrokken bij hun cliënten, goed opgeleid en bovendien resultaatgericht en initiatiefrijk.

U kunt zich afvragen wat EMDR-therapie precies inhoudt. Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval of een geweldsincident. EMDR werd meer dan 25 jaar geleden voor het eerst beschreven door de Amerikaans psychologe Francine Shapiro. In de jaren daarna werd deze procedure verder uitgewerkt en ontwikkeld tot een volwaardige en effectieve therapeutische methode.

In Amsterdam heeft Piekerpoli Francine Wong Loi Sing-Witz in dienst. Francine is onder andere gespecialiseerd in EMDR therapie. Maar ook is ze gespecialiseerd in het hulp aanbieden bij relatieproblemen. Of bij overmatig veel stress, een mogelijke burn-out en verstoorde werk-privé balans.

Piekerpoli heeft niet alleen in Amsterdam psychologen voor u klaar staan. Maar ook in Houten bijvoorbeeld. Dus als u een keer psycholoog Houten opzoekt, ook dan kunt u terecht bij een van de psychologen van Piekerpoli. Als in omtrent Houten woont, kunt u terecht bij Petra van der Graaf. De kernwaarden van Petra zijn verbinding, openheid en deskundigheid. De specialisaties van Petra zijn onder andere relatietherapie en hechting, hulp bij overspanning en stress. Ook biedt Petra hulp bij rouwverwerking en trauma verwerking. Als u van een van deze zaken last heeft kunt u bellen of mailen voor een afspraak. De beschikbaarheid is ook zichtbaar in de online agenda. Met gesprekken, therapie, emdr behandeling of relatietherapie in Houten kan Petra je helpen je weer goed te voelen. Op de website kunt u nog meer psychologen en informatie over Piekerpoli zelf vinden.

https://piekerpoli.nl/