Experitech
Image default
Bedrijven

Medewerkers onderzoek

Tevredenheid van werknemers is zeer belangrijk. Dit wordt vaak onderschat in de hedendaagse maatschappij. Maar hoe komt het toch dat werkgevers hier minder aandacht en tijd aan besteden of hier minder interesse in te tonen? Een tevreden medewerker is veel productiever en efficiënter voor de werkgever, dit blijkt uit resultaten van onderzoeken. Er wordt toch weinig gedaan aan het onderzoeken van de tevredenheid van de werknemers. Meestal vinden de werknemers eens in het jaar een mailtje van de werkgever waarin staat dat de werknemers een anonieme enquête mogen invullen om hun mening te delen. Dit lijkt vaker op een onderzoek die belangrijk is voor managers dan dat zo een enquête belangrijk is voor werknemers. De respons op zo een middelmatige MTO is dan zeker ook redelijk laag.

Om toch de tevredenheid van je medewerkers te kunnen meten kan het handig zijn om een professionele MTO uit te voeren. Hierbij krijg je toch de data en antwoorden in een meetbare volume. Een Mto is veel betrouwbaarder dan een snelle anonieme enquête. Dit komt omdat het onderzoek echt een focus legt op de kern problemen, thema’s en onderwerpen die een rol kunnen spelen binnen het bedrijf. We identificeren de meest belangrijke onderwerpen voor jou zodat jij aan het eind van het onderzoek duidelijkheid hebt over de meningen en mentale staat van de werknemers.

Carrièrepoort is zo een bedrijf waar u terecht kan om een MTO te laten uitvoeren. We zijn bereid om u met de gewenste antwoorden te voorzien. Wij zijn experts op het gebied van de tevredenheid van medewerkers en willen graag onze expertise binnen dit gebied delen met jullie. Het onderzoek geeft de informatie maar het begint echt pas bij het implementeren van actiepunten. Deze actiepunten zullen uiteindelijk bijdragen aan de tevredenheid van onze medewerkers. Neem een kijkje op de website voor meer informatie dit kan op de website www.carrierepoort.nl .

http://carrierepoort.nl