Experitech
Image default
Financieel

Bewindvoerder Enschede staat voor u of uw naaste klaar

Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare bewindvoerder in de omgeving van Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een transparante partner als bewindvoerder en hebben enkel en alleen oog voor onze klanten en hun doelen. Allereerst zullen we voor de mensen die het woord bewindvoerder nog niet kennen uitleggen wat wij precies doen als bewindvoerders in de omgeving van Enschede.

Om te beginnen is de belangrijkste taak van een bewindvoerder in Enschede het beheren en beschermen van het vermogen van een cliënt. De bewindvoerder, in dit geval wij, stellen een speciaal budgetplan op voor onze cliënten op basis van de vaste lasten en de uitgaven. Dit noemen we ook wel een begroting. Simpelweg gezien gaan we dus kijken wat er bij onze cliënten inkomt, wat er uitgaat aan vaste lasten en wat hier uiteindelijk het verschil tussen is. Bij de bewindvoering in Enschede gaan we dan ook kijken waar het eventueel anders zou kunnen.

De kracht van een bewindvoerder in Enschede

Als het verschil tussen deze twee posten te groot is, doordat je bijvoorbeeld te weinig inkomen hebt of juist te veel vaste lasten, gaan we kijken of we dit kunnen veranderen. Het budget moet sluitend zijn en dat is een van de moeilijkste taken bij de bewindvoering in Enschede. De bewindvoerders hebben soms een slechte naam, omdat er wel eens een beslissing moet worden genomen die voor onze cliënten niet zo leuk zijn. De bewindvoerder beslist altijd wat er gebeurd, maar zal dit uiteraard wel doen met een heldere en duidelijke uitleg naar zijn cliënten doen. Stel dat een cliënt een bepaald inkomen heeft dat voorlopig nog wel even vast staan, maar hij of zij maakt nog altijd schulden. Dat betekend dus dat er kosten worden gemaakt die te hoog zijn en hier moet iets aan worden gedaan. De bewindvoerder in Enschede gaat vervolgens kijken waar deze kosten van zijn en waar eventueel iets kan worden geschrapt. Soms kan dit heel vervelend zijn voor de cliënt, maar er moet voorop worden gesteld dat we dit altijd doen in naam van onze cliënten. Het is namelijk heel vervelend als je op een gegeven moment nog dieper in de schulden terechtkomt, terwijl wij daar iets aan hadden kunnen doen. Wil jij meer weten over onze bewindvoering in Enschede of heb je een vraag over één van onze werkzaamheden? Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

http://rdz-bewind.nl/bewindvoering-enschede/