Experitech
Image default
Bedrijven

Veilige en erkende sloten bij slotenmaker Spijkenisse

Bent u op zoek naar een slotenmaker Spijkenisse? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij zijn de beste slotenmaker van heel Zuid-Holland en wij zijn niet alleen gespecialiseerd in sloten. Wij staan voor u klaar voor allerlei veiligheidsdiensten rondom uw woning of pand. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in inbraakpreventie en veilig wonen. Bij slotenmaker Spijkenisse kunnen wij uitstekend werkzaamheden verrichten zoals het plaatsen van alle soorten sloten op deuren en andere voorwerpen. Bovendien kunnen wij uw ook helpen met het vervangen van uw huidige sloten om de veiligheid te vergroten. Voor al uw sluitplannen kunt u terecht bij slotenmaker Spijkenisse.

Inbraakpreventie

Slotenmaker Spijkenisse gaat verder dan alleen het plaatsen en vervangen van sloten. Wij zijn ook gespecialiseerd in inbraakpreventie en worden erkend met her veilig wonen keurmerk. Inbraak kunt u voorkomen door zowel objecten binnen als buiten uw woning te plaatsen. Om uw woning of pand kunt u bijvoorbeeld door ons goede verlichting laten plaatsen dat inbrekers afschrikt omdat ze gezien kunnen worden. Bouwkundige beveiliging hebben wij ook erg veel kennis van bij slotenmaker Spijkenisse. Andere beveiligingsmaatregelen kunnen het plaatsen van toegangscontrole en/of elektronische beveiliging inhouden. Andere werkzaamheden waarvoor uw bij ons terecht kunt is brandbeveiliging en opslag zoals het plaatsen van kluizen.

Veilig Wonen

De slotenmaker Spijkenisse gaat nog verder dan sloten en inbraakpreventie. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat veilig woont. Hiervoor beginnen wij met een inspectie van uw woning. Hier kijken wij welke maatregelen uw al heeft getroffen en waar nog zwaktepunten zitten in uw beveiliging. Denk hierbij aan de kwaliteit van uw sloten, de brandveiligheid in uw woning en andere maatregelen voor inbraakpreventie. Slotenmaker Spijkenisse zal u dan advies geven over de maatregelen die u nog meer kunt treffen en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Na het uitvoeren van deze eventuele verbeterpunten keuren wij uw woning en ontvangt u een keurmerk.