Experitech
Image default
Electronica en Computers

Waar let je op bij een tosti ijzer?

Waar let je op bij een tosti ijzer?

Bij een Tosti-ijzer zijn er een aantal aandachtspunten. Vooral de vorm is voor mensen een leidraad. De klassieke platte platen nemen vaak veel tijd in beslag. Er zijn dus steeds meer mensen die kiezen voor rond omdat dit sneller klaar is. Echter heb je dan wel een kleinere tosti. Ook zijn er aparte vormen van bijvoorbeeld Spongebob en Lion King. Ook kun je er soms een panini mee maken die je belegt met bijvoorbeeld salami pesto of andere bijzondere gerechten. 

Daarnaast zijn er ook modellen die verwisselbare platen hebben voor bijvoorbeeld wafels te maken. Dit is super handig, want dan hoef je geen wafelijzer te kopen. Ook het gemak moet je meenemen in de overweging. Zo is een clipje onmisbaar op tosti ijzer. Dit omdat je hiermee het tosti ijzer kunt dicht klikken waardoor ze er helemaal perfect uit komen. Je hoeft hier niet bij te blijven staan, maar ook is het resultaat mooier.

Waarvoor kun je hem gebruiken?

Bij 5top hebben wij even moeten nadenken over wat je allemaal met een tosti ijzer kunt. Dit is namelijk best veel en willen uiteraard ook niet te langdradig worden. Zo kun je hem ook gebruiken voor het bakken van bacon. Dit werkt verbazingwekkend goed en zo wordt hij ook niet zo zwart als in de pan. Daarnaast zijn ook veel modellen geschikt voor het bereiden van een hamburger dit is een gerecht wat je bijna niet verkeerd kunt maken. Als je een regelbare temperatuur hebt dan kun je het ook gebruiken voor kipfilet. Het is wel belangrijk dat je dan geen dik stuk hebt, want het moet natuurlijk wel 100% gaar kunnen worden. Er zijn ook veel mensen die kleine worstjes hieronder bereiden. Dat is natuurlijk ook heerlijk bij het ontbijt of de lunch.