Experitech
Image default
Eten en drinken

Puschkin

Puschkin is een wodka afkomstig uit Berlijn. Wodka is een van oorsprong Russische drank die gestookt wordt uit granen, tarwe, gerst, rogge of aardappels. Vervolgens wordt het gedestilleerd tot maximaal 95% en verdund met water. Destilleren is verdampen van het mengsel en het destillaat opvangen. Puschkin wordt drie maal gedestilleerd en vervolgens een aantal malen gefilterd. Tijdens het filteren worden de onzuiverheden uit de wodka gehaald. Puschkin staat er om bekend dat de laatste filtratie plaats vind door middel van ijsfiltratie. Ijsfiltratie is het proces waarbij de wodka tot een dermate lage temperatuur wordt gebracht dat de onzuiverheden vast vriezen aan de ketelwand. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk een schoon destillaat overblijft die aangemengd wordt met water.

Varianten

Puschkin kent een aantal varianten om wodka aantrekkelijk te maken voor de markt van 2016. Van oudsher wordt wodka puur gedronken, maar heden ten dage worden sterke drank vooral als mix gedronken. Door een destillaat aan het wodka toe te voegen creëert puschkin zijn eigen smaken.

Puschkin red

Puschkin red is de wodka mix met de smaak van bloedsinaasappelen. Dit zorgt voor een korte en bitter afdronk. Puschkin red is uitstekend te mixen. Gebruik hiervoor 7up, Fanta of Jus d’orange. Maar het is ook heerlijk om puur van te genieten. Puschkin red is al jarenlang de nummer 1 rode wodka van Nederland!

Puschkin black

Puschkin black is de wodka mix met de smaak van zwarte bessen en Siberische steppewortel. Dit zorgt voor een korte en fruitige afdronk. Het heeft milde geur van zwarte bessen. Puschkin black is uitstekend te mixen. Gebruik hiervoor 7 up. Met het is ook heerlijk om puur van te genieten. Pusckin black is al jarenlang de nummer 1 black wodka van Nederland.

Pusckin whipped cream is de wodka mix met de smaak van zelfgemaakte slagroom. Dit zorgt voor korte, zachte zoete afdronk. Het heeft de geur van zacht en romig en de slagroom komt sterk terug in de smaak. Pusckin whipped cream is uitstekend te mixen. Gebruik hiervoor zoete likeuren of lichte fruitsappen. Ook puur is het uitstekend te drinken door de zachte smaak.

Horeca

Dit product is zeker geschikt in de horeca in populaire bars is dat al om verkrijgbaar. De reclame campagne waar het in de jaren zestig mee is geïntroduceerd laat zien dat Puschkin de wodka is voor sterke mannen. Daarmee werd het in Duitsland erg populair. Twijfel daarom niet langer en ga langs bij uw horecagroothandel en haal Puschkin naar uw bar!

https://www.horecagoedkoop.nl/goedkope-sterke-drank/vodka-gin