Experitech
Image default
Financieel

De beste aankoopmakelaar van Amsterdam

Dus je hebt besloten een huis te gaan kopen in Amsterdam of in de regio Amsterdam? Misschien heb je zelfs al een huis op het oog? Dan is dit het moment om op zoek te gaan naar een aankoopmakelaar in Amsterdam! Een aankoopmakelaar? Ja een aankoopmakelaar, dit is een makelaar die aan jouw kant staat en voor jou de best mogelijke aanschafprijs gaat realiseren. De aankoopmakelaar staat recht tegenover de makelaar van de verkopers. De verkoopmakelaar doet er alles aan een zo hoog mogelijke prijs te realiseren voor de verlopers …, en uiteraard voor zichzelf.

Een aankoopmakelaar kan je al snel vele duizenden euros besparen en daarnaast behoeden voor verborgen gebreken. De aankoopmakelaar helpt je ook met bijvoorbeeld het juist interpreteren van de stukken van de Vereniging van Eigenaren. Zo kijkt ze bijvoorbeeld ook of de vloer die in een huis ligt nog jaren meekan of dat die snel aan vervanging toe is.

Hiermee kan een aankoopmakelaar je misschien nog wel meer geld besparen dan de juiste hypotheek!

Benieuwd welke aankoopmakelaar in Amsterdam al meerdere malen tot de beste makelaar van Nederland is uitgeroepen? Mevrouw de Aankoopmakelaar! Bekend van televisieprogramma’s bij RTL4 en SBS6.

Omdat Mevrouw de Aankoopmakelaar zich niet bezig houdt met de verkoop van huizen zijn er nooit tegenstrijdige belangen. Meer weten over Mevrouw de Aankoopmakelaar in Amsterdam? Over de handelswijze en tarieven bijvoorbeeld? Neem dan een kijkje op de website en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Amsterdam/