Experitech
Image default
Financieel

Het beste ZZP boekhoudprogramma

Wat is nou het allerbeste zzp boekhoudprogramma dat er verkrijgbaar is? Een vraag die we vaak krijgen van startende ondernemers. Uiteraard spelen er verschillende factoren een rol bij het uitkiezen van het beste zzp boekhoudprogramma, zoals de kosten, de functionaliteiten, de gebruiksvriendelijkheid van de software en nog veel meer. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij een unanieme beslissing, we hebben gekozen voor het boekhoudprogramma van E-boekhouden als allerbeste boekhoudprogramma voor de zzp’er.

Kosten: E-boekhouden scoort hier ook het beste op, vanaf slechts €7,95 per maand kun je hier je boekhouding online bijhouden. Maar het allerbeste: als startende ondernemers krijg je maar liefst de eerste 15 maanden gratis aangeboden als proefperiode, nog mooier kan het bijna niet!

Functionaliteiten: Het belangrijkste is natuurlijk boekingen. Deze kunnen in de 15 maanden durende proefperiode onbeperkt worden gedaan, daarna 240 boekingen per jaar voor €7,95 per maand. Nog ruim voldoende dus!

Gebruiksvriendelijkheid: Het programma is zeer eenvoudig ingericht, waardoor iedereen ermee overweg kan. Je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord en komt terecht in je eigen beveiligde omgeving. Zo kun je overal ter wereld je boekhouding snel bijhouden op elke pc, laptop, tablet of zelfs smartphone.

Gratis koppelingen: Om de administratie nog sneller te doen heeft E-boekhouden een aantal zeer handige gratis bankkoppelingen met Rabobank, ABN, ING en Kab.

Lees meer over dit fantastische en voordelige boekhoudprogramma voor zzp’ers en raak ook overtuigd van de voordelen!

Online boekhouden vergelijken doe je op de website van Boekhoudprogramma vergelijken, dé website voor ondernemers om de diverse online boekhoudprogramma’s te vergelijken en reviews over boekhoudsoftware te lezen.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/