Experitech
Image default
Financieel

Wft-diploma binnen no-time behalen? Kies voor Financieel Hoffelijk

Wat is Wft?

Wft is de wet die sinds 1 januari 2007 in het leven geroepen is door de Rijksoverheid. De afkorting Wft staat voor: Wet op Financieel Toezicht. Het doel van deze wet is om de kwaliteit van de financiële dienstverlening te waarborgen. In de wet staan een groot aantal regels en voorschriften, waaronder dat iedere financieel medewerker in het bezit dient te zijn van een Wft-certificaat. Een ander doel van deze wet is om de consument te beschermen tegen bijvoorbeeld oplichting. De consument vertrouwt namelijk een hoop geld toe aan een financiële instellingen. 

Heb jij een Wft-diploma nodig binnen jouw vakgebied? Volg dan eerst de Wft-opleiding bij Financieel Hoffelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Aan de hand van deze wet kan de overheid dus controleren wie er allemaal financieel advies geeft en zo ze hier bekwaam genoeg voor zijn. Ook wekt een Wft-diploma vertrouwen bij de consument. Er zijn in totaal negen verschillende Wft-diploma’s. Het diploma of de diploma’s die jij nodig hebt, hangt af van de functie die je uitvoert. De Wft-diploma’s die je kunt behalen, zijn:   

  • Wft Basis 

  • Wft Zorg

  • Wft Consumptief Krediet

  • Wft Schade Particulier

  • Wft Vermogen 

  • Wft Inkomen

  • Wft Schade Zakelijk

  • Wft Hypothecair Krediet

  • Wft Pensioen 

Wft-opleiding bij Financieel Hoffelijk

Wanneer je een van bovenstaande Wft-diploma’s in bezit dient te hebben, moet je hier een Wft-examen af te leggen. Om dit examen te behalen, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Deze voorbereiding kun je doen in de vorm van een Wft-opleiding. 

Financieel Hoffelijk biedt voor iedere Wft-specialisatie en op maat gemaakte opleiding aan. De opleiding is erg laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast vindt de opleiding digitaal plaats. Op die manier kun je de opleiding prima volgen naast een fulltime-baan bijvoorbeeld. 

De opleiding van Financieel Hoffelijk stoomt je klaar op het examen door te voorzien in alle nodige kennis en ervaring. Daarnaast kun je ook oefenen met tal van oefenvragen en oefenexamens. Deze oefenexamens zijn bijna identiek aan het echte examen. Zo weet je ongeveer al wat je kunt verwachten en dit vergroot je slagingskansen enorm. 

Slagingspercentage bij Financieel Hoffelijk

Het slagingspercentage bij Financieel Hoffelijk ligt hoger dan het landelijk gemiddelde. Dit is te wijten aan de opleidingsmogelijkheden bij Financieel Hoffelijk. Het hoge slagingspercentage bij de deelnemers bewijst dat deze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Financieel Hoffelijk garandeert dat jij bij het volgen van deze opleiding in één keer slaagt voor het Wft-examen. 

Wil jij snel, makkelijk én in één keer slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de Wft-opleiding van jouw keuze bij Financieel Hoffelijk.

http://financieel.hoffelijk.nl