Experitech
Image default
Huishoudelijk

LED E14 ALS VERVANGING

LED-verlichting is nu de optimale oplossing voor residentiële en commerciële verlichtingsbehoeften. LED-technologie is gerijpt tot een punt waar LED lampen een echt gelijkwaardige lichtopbrengst leveren dan conventionele gloeilampen, halogeenlampen, of compacte fluorescerende lampen. 

LED E14 lampen zijn sterk, duurzaam en bevatten geen filamenten; Er is geen kans op breuken of kwik verontreiniging. De meeste van de marktleidende LED-lampen leven maximaal 50.000 uur en zijn gewaardeerd en verbruiken tot wel 90% minder energie dan de conventionele lampen. De beste manier om het belang te begrijpen van LED-verlichting is om uw kosten te bereken. Analise van de te besparen elektriciteit. 

Een ander sterk argument voor het omschakelen naar LED lampen is omdat het goed is voor het milieu. LED E14 lampen putten tot 90% minder elektriciteit uit, waardoor de CO2-uitstoot vermindered tot 90%.

LED lamp fabrikanten hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om over te schakelen naar LED-verlichting, door LED-lampen met dezelfde licht output, afmetingen, gemaakt te hebben. Dit maakt het retroactief aanpassen een briesje. In de meeste gevallen zal de groef van de LED-lampen rechtstreeks in bestaande armaturen en fittingen passen, en vele bieden vergelijkbare dim functionaliteit. Klanten kunnen de kleurtemperatuur selecteren (bijvoorbeeld warm wit, koel wit) alsook de openingshoek. 

Ontwerpers hebben zich ook geconcentreerd op LED lamp esthetiek om ervoor te zorgen dat ze er uitzien als de conventionele lampen die ze vervangen. Dit is vooral belangrijk voor kaars of ronde bollen in kroonluchters of armaturen, waar decoratief effect belangrijk is. Inderdaad, kwaliteit LED-lampen produceren warm licht met een enorme energiebesparing en onderhoud de kostenbesparingen.

LEDs zijn efficiënter dan elke andere lichtbron op de markt, terwijl de traditionele gloeilamp of halogeen lamp het allermeeste elektriciteit converteren.

De LED E14 lampen zijn op maat gemaakt voor vriendelijk milieugebruik.

http://www.leds-depot.be/led-230v/e14-led-lampen.html