Experitech
Image default
Particuliere dienstverlening

Storage box

 

Opzoek naar een storage box? Heeft u meer ruimte nodig omdat uw zolder overvol is geraakt of kunnen de fietsen van uw kinderen niet meer in de schuur vanwege alle troep? Tijd voor extra opslagruimte! Storage boxen zijn er in verschillende maten, hierdoor is er altijd een passend formaat voor uw spullen. De volumes lopen uiteen van 16m3 tot 47m3. Het grote voordeel van een storage box tegenover een vaste opslagruimtes, dat deze flexibel verplaatsbaar is. U kunt de opslagbox voor uw huis laten plaatsen of laden en lossen bij u aan huis. Deze innovatieve manier van opslagruimte huren bespaart u veel tijd en moeite. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij vertellen u graag meer! 

 

Storage box aan huis 

 

Uw storage box aan huis? Geen probleem! Uw storage box wordt voor u op een vrachtwagen geplaatst die uw box door het hele land kan vervoeren. U kunt u opslagbox aan huis laden en lossen of zelfs voor uw deur laten plaatsen. De vrachtwagen is uitgerust met een mechanische kraan die uw storage box moeiteloos bij u voor de deur, op de parkeerplaats of zelfs op het dakterras van uw penthouse plaatst. Het laden en lossen van uw opslagruimte was nog nooit zo makkelijk!

 

 

Self storage box 

 

Ook kunt u ervoor kiezen een storage box te huren die staal opgeslagen in het opslagcentrum. U kunt via uw telefoon een opslagruimte reserveren en een afspraak maken deze te bezoeken. Zwaar beveiligd laden en lossen naast uw auto. Hoe dit werkt kunt u lezen op de website.

 

 

 

https://oomenopslag.nl/storage-box/