Experitech
Image default
Woningen

Verhuisdozen vergelijken

Verhuisdozen vergelijken

 

Ga je verhuizen? Gefeliciteerd! Je hebt vast lang moeten zoeken naar een geschikte woning. De huidige markt maakt het kopen van een huis niet makkelijk, je moet vaak veel geld over de vraagprijs heen bieden. Ook staan er vaak veel mensen in de rij voor een bezichtiging waardoor het lood je in de schoenen zakt. Dit is achter de rug, want jij hebt een nieuwe woning! Het volgende waar jij je zorgen over moet gaan maken is de verhuizing. Dit is een flinke klus die je zorgvuldig aan moet pakken. 

 

Om je alvast omweg te helpen hebben wij verschillende verhuisdozen voor je getest zodat jij direct de beste verhuisdoos koopt voor jouw verhuizing.

 

 

Gamma verhuisdozen test 

 

Je zal al bijna in de auto richting de gamma om je eerste setje verhuisdozen de scoren. Stop! Lees eerst even wat onze bevindingen zijn van deze doos.

 

Inhoud: 50 Liter. 

Draagvermogen: 25 kilo. 

Stapelwaarde 30 kilo

Opzetten: vrij snel en gemakkelijk

 

 

Uitslag test: 

Bij een belading van 15 kilo scheurde het eerste handvat al, wat ons erg tegenviel. Ook hield de doos de beloofde 25 kilo niet vol. Na een belading van 22 kilo scheurde de gehele doos uit zijn voegen en viel het servies kapot op de grond

 

 

 

 

 

 

Praxis verhuisdozen test 

 

Inhoud: 50 liter

Draagvermogen: 20 kilo 

Stapelwaar: niet bekend 

Opzetten: Ruim vijf minuten bezig geweest met één doos

 

Uitslag test: 

 

Nadat we er ruim vijf minuten over hebben gedaan deze doos in elkaar te krijgen, begaf de bodem het bij een belading van 26 kilo. Dit was tegen de verwachting in nog een redelijk resultaat.

 

Verhuisdozen.store verhuisdozen test

 

Inhoud:50 liter

Draagvermogen 50 kilo

Stapelwaarde: tot 200 kilo 

Opzetten: binnen minder dan 1 seconden

 

Uitlag test: 

Deze doos hebben we beladen met ruim 75 kilo, toen kregen onze medewerkers de doos niet meer van de grond. De doos bleef heel, waaronder de handvatten en de bodem. Daarentegen is dit in verhouding de goedkoopste door verkrijgbaar! Bestel ze Hier! 

 

https://verhuisdozen.store/verhuisdozen-vergelijken/